100% Pure 🖤

Astăzi vreau să îți vorbesc despre câteva produse de îngrijire a tenului pe care le-am achiziționat în urmă cu câteva săptămâni.
Brandul 100%pure este iubit în întreaga lume. Cine a încercat produsele lor, știe foarte bine că este aproape imposibil să nu găsească ceva potrivit, chit că este vorba despre un simplu gloss, un fard de pleoape, un rimel, o cremă, etc.

Toate produsele lor sunt cruelty-free, majoritatea sunt vegane și au câteva produse destinate persoanelor cu alergie la gluten.

Cum eu am un stil de viață vegan, achiziționez doar produse certificate vegan și cruelty-free, iar asta m-a ajutat foarte mult în găsirea lor pe piață.

Cine mă cunoaște, știe cât de mult timp investesc în îngrijirea pielii și părului, iar când vine vorba despre ten, îmi este foarte greu să am încredere în orice produs și oricât de multe recenzii găsesc, chiar dacă majoritatea sunt pozitive, tot am îndoieli până acel ceva ajunge să fie testat de mine.

O să încep cu măștile pentru zona ochilor (masca pentru ochi strălucitori). De mult îmi doream să achiziționez niște măști special făcute pentru zona ochilor. Tot vedeam postări pe Instagram de la fel de fel de actori și cântăreți cu acest gen de măști, dar niciodată nu am găsit un brand care să fie vegan și cruelty-free în același timp, până acum, evident.
Deși prima dată când le-am pus, senzația a fost destul de ciudată, măștile și-au făcut treaba. Acestea au un efect de revigorare a zonei ochilor, făcând să dispară orice urmă de oboseală, efectiv simți cum îți lasă pielea hidratată. Un mic sfat: după ce le folosești, dacă mai rămâne soluție în ele, pune-le în ambalajul propriu, închide-l bine și lasă-le peste noapte la frigider 😁 dimineața le poți refolosi 🖤

Nu am cuvinte să descriu crema pentru zona ochilor (crema pentru ochi cu cafeină extrasă din boabe de cafea organică). Efectiv m-am îndrăgostit de ea, ba chair înainte de a începe să o folosesc. În afara faptului că are un miros puternic (de se simte prin ambalaj😂) dulce și plăcut, aceasta intră destul de repede în piele, o hidratează și o lasă catifelată. Nu lasă zona unsuroasă și nici încărcată, e ca si cum nici nu te-ai dat cu ea.

Un avantaj: Cantitatea folosită la aplicare este destul de mică, nu ai nevoie să folosești mult produs pentru a avea efect. Aceasta este crema mea preferată pentru zona ochilor și atât timp cât o să mă înțeleg bine cu ea, o să o tot recumpăr.

Masca de tip hartie pentru față (mască peliculară: masca profund hidratantă ) mi-a fost un pic cam greu să o așez, dar a meritat “lupta”, iar rezultatele finale au fost satisfăcătoare.
Am stat în jur de 40 de minute cu ea (chiar dacă indicat era să stau doar 20 de minute, eu mereu las măștile pe față până mă plictisesc 😂). După ce am îndepărtat-o, am masat excesul de lichid rămas pentru a intra în piele. Rezultatul: fața fină și curată, fără să rămân cu senzația de strângere a pielii.

Produsele le-am achiziționat personal de pe site-ul purecosmetics.ro

Cei de la purecosmetics.ro sunt distribuitorii produselor 100%pure în România și au un mic Showroom în orașul Brașov. Dacă nu te încântă ideea de a achiziționa produse cosmetice din mediul online, poți să îi contactezi când ai drum în Brașov și să mergi să le faci o vizită pentru a putea încerca produsele disponibile în Showroom.
La ei pe site găsești toate detaliile legate de produse și poți să îi contactezi să te îndrume spre ceva adecvat nevoilor tale.

Deși prețurile sunt destul de măricele, consider că merită, pentru mine au avut un efect plăcut produsele 100%pure și cu siguranță o să revin, în viitor, cu noi comenzi, fără să îmi fac griji.

Tu ai încercat produsele 100%pure? Ți-au plăcut? Ce rezultate ai avut? 😊 Împărtășește cu mine propria ta experiență.

🖤 Alege conștient produsele pe care le folosești, alege vegan și cruelty-free 🖤

Îți mulțumesc pentru timpul acordat și te aștept în continuare pe blog. Pupici! 😘

45 thoughts on “100% Pure 🖤

  1. Nu am folosit inca produse 100% Pure. Desi ma batea gandul sa le incerc, nu am facut pasul decisiv. Acum, dupa ce am citit articolul tau sunt convinsa ca o sa fiu incantata de ele. Multumesc pentru recomandare!

    Like

  2. Par foarte faine. Eu am primit două măști pt ochi ce seamănă cu acestea verzi, doar ca sunt portocalii. Nu știu de la ce brand însă. Știu doar ca cine mi le-a dat, le-a luat din America. Și m-am simțit super bine cu ele. Practic le-am lasat sub ochi până s-au topit. 😁

    Liked by 1 person

  3. Mă bucur că am dat peste articolul tău, de ceva vreme umblu după măști hidratante, plus prosuse care să își facă treaba, însă bâjbâi, nimic nu m-a convins. Mulțumesc pentru recomandare!

    Like

  4. Nu am auzit de termenul „cruelty-free” pana acum. Tot nu am inteles ce inseamna. Produse vegane pentru cosmetica? Iar nu am stiut. Deci persoanele vegane pot sa fie pana la capat cum s-ar spune vegane. 😀

    Like

  5. Chiar cautam ceva special..mai bine zis nou…. pentru zona ochior…interesante masti…ma tenteaza. si crema avand miros de cafea,pare interesanta 🙂 o sa le incerc 🙂

    Liked by 1 person

  6. Inca nu am incercat produsele 100% pure
    Par a fi ok,ma incanta crema de ochi din ceea ce spui tu aici asa ca o sa te cred si o sa ii dau o sansa,
    XoXo

    Liked by 1 person

  7. Ridurile fine din jurul ochilor repezintă una din problemele cu care se confruntă multe femei, chiar și cele mai tinere. De cele mai multe ori, aceste riduri apar pentru că pielea din jurul ochilor se usucă destul de tare. Mastile astea 100%pure par extraordinare. Multumesc.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.