Albirea Dinților cu My White Secret

Iubesc să îmi albesc dinții cu benzi special create pentru acest lucru, în loc să merg la dentist de mai multe ori pentru albire.

Nu mă înțelege greșit, merg la dentist cel puțin o dată pe an pentru detartraj și periaj profesional, plus pentru rezolvarea altor probleme care apar, dacă apar.
Dar când vine vorba de albire, prefer să stau acasă, în pat și să citesc o carte în acest timp.

Am folosit în ultimii ani benzile pentru albit dinții de la Crest, care sunt incredibile,nu am ce să le reproșez la acest aspect. Din păcate, acele benzi sunt testate pe animale și am preferat să caut alternativele cruelty-free și vegane ale lor.
Evident, am descoperit un brand din UK, mai exact, My White Secret. Toate produsele lor sunt vegane și netestate pe animale.

My White Secret este un tratament de 14 zile pentru albit dinții, iar eu am avut plăcerea să le testez pe cele cu cărbune activ și ulei de cocos.
Ceea ce mi-a plăcut foarte mult la aceste benzi, în afară că au avut efectul dorit, este faptul că nu provoacă sensibilitate dentară (cel puțin mie nu mi-au provocat). Când foloseam benzile de la Crest, acestea îmi creau, ocazional, sensibilitate și eram nevoită să opresc folosirea lor pentru o perioadă de 2-3 zile.

Mod de folosire:
1. Deschide folia pentru a găsi cele două benzi de albire;
2. Usucă/șterge dinții cu un prosop. Pune mai întâi banda din partea de jos, apoi pe cea de sus;
3. Ține-le timp de 30 de minute. Evită să bei sau să mănânci în acest timp;
4. Îndepărtează cele două benzi de pe dinți și îndepărtează cu un șervețele sau prosop excesul rămas pe dinți.

Atenționări:
1. Nu folosi acest produs dacă ai sub 12 ani, ești însărcinată, ai probleme dentare existente, probleme cu gingiile, sau ai alergie la vreunul dintre ingredientele componente.
2. Evită contactul cu ochii. Dacă produsul intră în contact cu ochii, spală-te imediat cu apă.
3. Nu folosi benzile în caz de ulcerații bucale, gingii care prezintă răni și nu le folosi nici după operațiile orale.
4. Nu înghiți benzile.

Ingrediente: glicerină, apă, gumă de celuloză, clorit de sodiu, bicarbonat de calciu, ulei de cocos, pudră de cărbune, mentol, acid citric.

Produsul este creat de către medicii dentiști din UK. Se păstrează în loc uscat,ferit de razele soarelui și la temepraturi sub 20 de grade Celsius.

Puncte extra:
1. Formulă prietenoasă cu zmalțul dentar
2. Nu creează sensibilitate.
3. Nu conține peroxid.

Certificări:
1. Vegan
2. Cruelty-free
3. FDA

Tips: Datorită faptului că aceste benzi nu au în componență peroxid, nu îți lasă un gust urât/deranjant/amar în timpul folosirii, deci poți să stai cât mai comod în tot acest timp.

Tips 2: Tratamentul avut de mine este, din punctul meu de vedere (în urma rezultatelor avute), echivalentul tratamentului Crest 3D Professional Effects. Dacă vrei ca rezultatele să fie și mai vizibile, să zicem dacă ai vrea echivalentul benzilor Crest 3D Supreme Flexfit, consider că ar trebui să folosești două pachete cu tratament de 14 zile și să lași măcar o lună pauză între cele două folosiri.

Tips 3: Aceste sfaturi sunt strict din punctul meu de vedere, în urma rezultatelor avute. Nu știu cât de bine o să funcționeze la tine 😊 poate tu nu o să ai nevoie de încă un tratament. Oricum ar fi, merită să încerci aceste benzi ☺ Dacă îți provoacă sensibilitate dentară, oprește folosirea lor până îți trece, sau consultă medicul dentist în cazul în care apar alte probleme pe parcursul folosirii lor.

Tips 4: Nu m-am spălat pe dinți înainte de a folosi benzile, doar mi-am șters dinții cu un prosop înainte și după folosirea lor. Am așteptat cel puțin o jumătate de ora-o oră, apoi mi-am spălat dinții normal. Nu știu ce efect au aceste benzi pe termen lung, adică nu pot să îți spun exact cât timp o să țină albul dinților. Din vechile experiențe (cu benzile Crest), aș putea spune că nu vor fi diferențe cel puțin 6 luni de zile. La mine efectul durează cel puțin un an, având în vedere că nu beau cafea, vin sau alte produse care pătează dinții și am o igienă orală corespunzătoare.

Dacă te tentează și pe tine acest tratamet, poți să comanzi benzile My White Secret de aici.

Nu uita să recizlezi corespunzător toate ambalajele după folosire.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să îi dai un like și un share ca să vadă și prietenii tăi alternativele vegane și cruelty-free ale produselor de pe piață. Mi-ar fi și mie de mare ajutor în răspândirea informațiilor.

Îți mulțumesc frumos pentru timpul acordat și te aștept în continuare pe blog 🖤 Pupici

68 thoughts on “Albirea Dinților cu My White Secret

  1. Multumesc pentru recomandare, chiar cautam asa ceva. Asa ca mi-am comandat o cutie. E prima data cand incerc, deci de-abia astept sa vad efectul. Apropo, ma bucur mult ca am descoperit blogul tau, am gasit aici o gramada de recomandari pe gustul meu ❤

    Liked by 1 person

    1. Poți să le folosești și doar dimineața sau seara 😊 poate îți e mai ușor așa. Eu nu am avut probleme cu My White Secret,mai ales că nu conțin peroxid și nu îți faci probleme de gust.

      Like

  2. Sunt interesată de astfel de produse care albesc dinții și cred că My White secret merită încercat.
    Mulțumesc pentru recomandare și opinii!

    Liked by 1 person

  3. Am aparat dentar, dar mă gândesc cu jind la albirea dinților după ce voi scăpa de el. Acum știu ce benzi să îmi iau. Mulțumesc de recomandare! 😍
    #rezist

    Liked by 1 person

  4. E clar. Eu trebuie să stau în banca mea până în toamnă când voi naște mezinul familiei. Multumim de informații.

    Liked by 1 person

  5. Super tentanta recomandarea ta! Nu am folosit niciodata vreun produs pentru albire si nici la dentist nu am mers pentru asta. Poate ar fi timpul s-o fac… sunt bautoare pasionata de cafea 🙂

    Liked by 1 person

    1. Cu mare drag! 🤗 Nu beau cafea,rar se întâmplă să beau cafea cu lapte de soia,spre exemplu. Îmi place mirosul cafelei,dar nu și gustul 😁 de asta prefer ceaiurile,sau să fie cât mai diluată cafeaua 😂

      Like

  6. Le-am mai vazut la cineva, si par tare interesante! Plus ca se vad rezultate, din cate am inteles. Am sa le verific site-ul

    Liked by 1 person

  7. Interesante informatii. Nu am folosit niciodata astfel de benzi. Merg regulat la dentist pentru albire. Pare o alternativa buna, ce merita incercata.

    Liked by 1 person

  8. Nu am auzit de ele pana acum insa ma tenteaza penteu ca nu au peroxid! Cele de la
    crest imi provoaca o sensibilitate, de aceea as incerca si fara peroxid

    Liked by 1 person

  9. Si eu am folosit Crest in trecut apoi am folosit o pasta pe baza de ulei de cocos si carbune activ,in combinatie cu o pudra. La fel,vegane si netestate pe animale. De acest brand chiar nu stiam,o sa le caut si eu si o sa le incerc 🙂

    Liked by 1 person

  10. Ma bucur sa vad ca aceste produse sunt prietenoase cu zmaltul dintilor si chiar imi doresc si eu sa le incerc. Cine nu-si doreste niste dinti mai albi?

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.