Îngrijirea tenului cu produsele Mayie

Astăzi îți povestesc despre cinci produse pentru îngrijirea tenului care pentru mine sunt foarte bune și îmi plac tare mult. Am un ten destul de confuz, ca să zic așa 😂 nu e cea mai bună descriere, dar în mare parte e sensibil. Câteodată e uscat în zona T, câteodată e uleios în zona T, iar în alte dăți este normal și nu are nicio problemă, așa că am luat decizia să îi spun “confuz” tenului meu mixt și sensibil.
Am folosit cele cinci produse Mayie timp de trei săptămâni, împreună cu prietenul meu, pentru a putea să îți spun o părere cât mai sinceră despre ele și să te ajut și pe tine în cazul în care ai nevoie să încerci ceva nou, vegan și cruelty-free.

Toner pentru ten sensibil
De mult timp mi-am dorit un toner care să îmi meargă și să fiu mulțumită de el. Am mai folosit în trecut, dar niciodată nu m-a încântat și nu m-am ținut de acel produs. După două-trei zile de folosire, uitam de el și apoi îl găseam după ce îl “pierdusem” o perioadă. Acest produs, în schimb, l-am folosit constant timp de trei săptămâni și am de gând să îl folosesc până îl termin. După ce mă spăl pe față foarte bine cu apă în fiecare dimineață și tapotez bine pielea cu un prosop, îl pulverizez pe toată suprafața de două sau trei ori. Îmi place că hidratează tenul foarte bine, intră repede în piele, iar mirosul lui este foarte plăcut și deloc înecăcios,de lavandă combinată cu citrice. Nu necesită clătire.
Ingrediente: Apă florală de Lavandă și apă de Melissa. Dacă te încântă acest produs, îl găsești aici.

Rosehip cold pressed oil
Acest produs îl folosesc după 30 de minute după ce am pulverizat tonerul pentru ten sensibil. Aplic câte două picături pe fiecare obraz în parte, apoi masez bine, până intra în piele,pe toată fața. Îmi place că este foarte hidratant și cu ajutorul lui am reușit să scap de cojițele incomode și deloc plăcute din zona nasului,care apar de fiecare dată în urma schimbărilor de temperatură. De cele mai multe ori apar la trecerea din primavară spre vară și toamnă-iarnă. Prin urmare, mi-a hidratat foarte bine tenul, iar mirosul lui nu este deloc deranjant. Măceșele sunt bogate în Omega-3 și Omega-6, beta-caroten, vitamina D și vitamina E, care sunt esențiale pentru hrănirea și îngrijirea pielii. Deși este ulei, a intrat foarte bine în piele și nu am avut probleme în ceea ce privește sebumul de pe față. Produsul este adecvat pentru toate tipurile de ten și îl găsești aici.
Ingrediente: Ulei de măceșe (obținut prin presarea la rece a sâmburilor de măceșe)

Apa de menta piperita (pappermint)
Acest produs a fost folosit de prietenul meu în combinație cu uleiul de măceșe. Apa de mentă piperiță o folosește după bărbierit, având proprietăți calmante, revitalizante și antibacteriene. Este mulțumit de acest produs și îl folosește și seara după ce se spală pe față. La fel ca și mine, a pulverizat pe întreaga suprafață a tenului de două sau de trei ori, iar după câteva minute a aplicat uleiul de măceșe. Acest produs este recomandat bărbaților, cât și în stimularea circulației sangvine de la nivelul scalpului, ajutând la creșterea părului. La fel ca și celelalte produse, nu este lipicios, intră repede în piele, iar mirosul lui nu este deranjant și nici puternic.
Ingrediente: Apă de mentă piperiță. Produsul îl găsești aici.

Apă florală de trandafiri Bourbon
Am mai avut în trecut o apă florală de trandafiri,dar nu mi-a plăcut deloc, avea un miros ciudat, ca de trandafiri uitați în casă și care au început să putrezească.
În schimb, această apă florală de trandafiri este minunată. Are un miros dulce și plăcut. M-a încântat din prima, fiind primul produs încercat de la Mayie, exact în ziua în care a sosit coletul. Folosesc acest produs seara, după ce mă spăl pe față. Mi se pare cea mai bună idee să îl folosesc seara, mai ales că are proprietăți calmante, astringente, antibacteriene, antiinflamatoare și antioxidante. Pulverizez de trei sau patru ori pe ten. Intră imediat în piele, nu e lipicioasă și nu necesită clătire. Această apă florală este adecvată oricărui tip de ten.
Ingrediente: Apă florală de trandafiri Bourbon. O găsești aici.

Ulei estențial de Lavandă 100% natural
Deși acest produs are multe proprietăți importante, printre care și proprietăți de regenerare a pielii,eu l-am folosit pe post de aromaterapie. Nu știu dacă știi acest lucru despre mine, dar iubesc aromaterapia. Am casa plină de lumânări parfumate. Am folosit între cinci și zece picături de ulei esențial de lavandă în vasul pentru aromaterapie din cameră. Mirosul de lavandă începe să se simtă după circa zece minute, când apa începe să se evapore din vas. Nu are un miros deranjant, este foarte plăcut și deloc sufocant. Camera mea este destul de mică și nu am avut probleme în urma folosirii lui.
Pe lângă folosirea lui în vasul de aromaterapie, l-am încercat și pe post de parfum. Am aplicat câte o picătură pe fiecare încheietură a mâinii și am masat până a intrat în piele. Mirosul persistă pe tot parcursul zilei, este discret și foarte ușor de tolerat. Uleiul esențial de lavandă îl găsești aici.

Tips: Sunt foarte mulțumită de produsele Mayie. Atât eu, cât și prietenul meu, am avut rezultate foarte bune și nu am avut nicio sensibilitate în urma folosirii lor. Le-am descoperit întâmplător căutând o apă de trandafiri pentru ten și un ulei esențial de lavandă.
Ai grijă la depozitarea produselor. Este de preferat să le pui într-un loc ferit de lumină și la temperatura camerei. Încearcă să le așezi în “picioare” pentru a nu avea probleme la curgerea lor în cazul în care nu închizi bine capacul.
Tips 2: Coletul a ajuns repede și foarte bine ambalat, în hârtie și carton. Fiind produse în ambalaj de sticlă, mi-a fost un pic teamă de spargerea lor în timpul transportului, dar cei de la Mayie au avut grijă la acest aspect. Mai multe detalii despre produse găsești pe site-ul Mayie.

Toate produsele Mayie sunt vegane și cruelty-free

Ca de fiecare dată, nu uita să reciclezi corespunzător fiecare ambalaj în parte.

🖤 Alege conștient produsele pe care le folosești. Alege vegan și cruelty-free 🖤

Îți mulțumesc frumos pentru timpul acordat și te aștept în continuare pe blog 🖤

83 thoughts on “Îngrijirea tenului cu produsele Mayie

  1. Eu nu obișnuiesc să mă dau cu atât de multe pe față, dar mi-ai atras atenția cu aceste produse. Am intrat pe site-ul lor și am observat că au prețuri accesibile. Uleiul cu lavandă îmi face cu ochiul. 😊

    Liked by 1 person

  2. Tare mult ma tenteaza Rosehip cold pressed oil pentru sotul meu. El are probleme cu descuamarea tenului si credca i-ar fi de folos. Multumesc pentru recomandari! Foarte utile.

    Liked by 1 person

  3. Foarte frumoase sugestiile tale, ca de fiecare data. Eu am o rutină mai simplă, dar as încerca unele dintre produsele recomandate de tine.

    Liked by 1 person

  4. Mi se pr tare tentante produsele prezentate de tine!
    Mai ales că sun pe bază de ingrediente naturale.
    Intru și eu pe site imediat să văd ce pot lua.
    Mulțumesc pentru recomandare!

    Liked by 1 person

  5. Si eu sunt exasperată de cojițele care apar pe nas, dar până acum nu le-am corelat cu schimbările de temperatură. În mod clar trebui sa insist mai mult pe hidratare.

    Liked by 1 person

  6. Foarte interesante produsele, as vrea acel ulei esential de lavanda si surpriza, Peppermint Hydrosol, pentru dl sot 😉

    Liked by 1 person

  7. Si eu incerc sa apelez la produse cruelty free cand am ocazia. Par super faine produsele de la Mayie! Sper sa le incerc si eu pe viitor. 😍😘

    Liked by 1 person

  8. Desi pana acum n-am folosit, din N motive, niciun fel de produs, chiar ma tenteaza sa ma apuc sa folosesc produse de INGRIJIRE a tenului (identic si la maini). Nu stiu, insa, cat de diferita este pielea unui barbat de a unei femei. Eu nu vreau o piele catifelata ori sa arate altfel, eu vreau ceva de … mentinere. Deci chiar as avea nevoie de sfaturi in acest sens 🙂

    Liked by 1 person

    1. Cred că aceste produse ți-ar fi destul de bune pentru ingrijirea tenului (alegi tu macar două produse dacă te interesează). Iar pentru mâini,găsești foarte ușor brandul Alverde în magazinele DM 😊

      Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.