Măștile de față, negre, de la 7th heaven

Charcoal masks 7th heaven

Am vrut de atât de mult timp să scriu despre aceste măști de față de la 7th Heaven, să fiu sinceră, încă de când am început să scriu pe blog, dar nu știu ce exact am tot așteptat. De ce spun asta? Pentru că din punctul meu de vedere sunt cele mai bune măști de față de pe piață.
Cred că știi deja asta despre mine, mereu am căutat produse care NU sunt testate pe animale, chiar cu mulți ani înainte de a adopta stilul de viață vegan. Folosesc măștile de la 7th Heaven de mai bine de șase ani și nu am găsit până acum absolut nimic care să îmi meargă mai bine sau măcar la fel de bine ca acestea.
Pe lângă asta, am descoperit că am o obsesie pentru ele. Deși am o grămadă de măști acasă, de toate tipurile – de față, păr și produse pentru picioare – când intru în magazine, aproape de fiecare dată mă uit să văd dacă a mai apărut ceva nou de la ei sau dacă sunt reduceri la cele existente. Dacă sunt reduceri, am grijă să nu le ratez și să îmi măresc colecția (ca să nu zic depozitul) de acasă.
Ca o mică povestioară, într-un timp îmi cumpăram online, de pe emag, măștile de la 7th Heaven. Țin minte că erau peste 10 tipuri de măști și erau la preț întreg, dar dacă așteptam vreo două săptămâni, le găseam la preț redus, așa am cumpărat, atunci, toate măștile care erau pe site în acea perioadă. Din fericire, în momentul de față sunt foarte ușor de găsit în magazinele fizice, indiferent dacă stai într-un oraș mic sau mare.
Ce poți să faci înainte de a aplica o mască de față?
Fie ca este vorba de o mască de față de tip mud, peel-off sau hârtie, cea mai bună metodă este de a o aplica după ce ieși din duș pentru a avea rezultate optime. De ce după duș? Deoarece aburii fac ca porii să se deschidă și tenul o să fie mult mai ușor de curățat.
Al doilea lucru important este să îți cureți tenul bine, cu apă călduță, din abundență înainte de a aplica masca. Evident, dacă dorești ca rezultatele să fie cât mai plăcute, ar fi bine să îți cureți fața înainte cu un gel/spumă pentru curățat tenul și/sau să folosești un scrub pentru ten. Prin această metodă elimini în mare parte pielea moartă, deschizi porii, iar masca își face mult mai ușor și repede efectul.

Charcoal Mud Mask 7th heaven

Charcoal Mud Mask
Această mască cu cărbune și coji de nuci este ideală dacă nu ai timp să îți exfoliezi tenul înainte de a o aplica. Conține bucăți foarte mici de coji de nuci ce ajută la curățarea tenului în profunzime. Se aplică uniform pe față și gât, se așteaptă până se usucă complet, apoi se îndepărtează cu apă din abundență. Tips: Umezește toată fața și masează încet cu mișcări circulare pentru a ajuta cojile de nuci să îți exfolieze ușor și delicat tenul. Apoi clătește fața bine cu apă și tamponează încet tenul cu un prosop. Deși pe ambalaj scrie că trebuie lăsată în jur de 15 minute, eu o las până se usucă complet și câteodată rămân cu ea mult mai mult de atât. Fața rămâne foarte curată și hidratată, masca nu usucă deloc pielea și pune foarte bine sângele în mișcare. Câteodată simt ca o mică căldură în obraji timp de o jumătate de oră după îndepărtarea ei, dar niciodată nu mi-a iritat și nici nu mi-a uscat tenul.

Charcoal + Black Sugar Peel-Off Mask 7th heaven

Charcoal + Black Sugar Peel-Off Mask
După ce folosesc masca de tip mud pentru față, aplic o mască de tip peel-off. Masca mea preferată peel-off este cea cu cărbune și zahăr brun. O aplic și o las pe ten până se usucă complet, apoi o îndepărtez ușor. Îmi place că nu atacă pielea și nici nu este dureroasă îndepărtarea ei (am pățit asta în trecut cu o mască peel-off de la alt brand și am fost nevoită să o îndepărtez cu apă).
Masca cu cărbune și zahăr brun de la 7th Heaven este pur și simplu minunată. Înlătură orice urmă de celule moarte ale pielii, dându-i tenului un aspect foarte plăcut, catifelat și revitalizat. Pe lângă asta, pielea mea prinde un miros foarte dulce și discret ce ține până la 10-12 ore 🖤

Charcoal Peel-Off Mask 7th heaven

Charcoal Peel-Off Mask
Evident că poți să folosești o mască de față și fără să îți exfoliezi tenul înainte, iar masca peel-off cu cărbune, witch hazel și frunze de mesteacăn este creată special pentru a îndepărta celulele moarte de pe ten, pentru a calma tenul și pentru a lăsa fața cât mai curată și catifelată. Eu apelez la masca pell-off cu cărbune când nu am timp să îmi fac înainte și o mască de tip mud. Doar mă spăl pe față cu apă călduță și cu un gel de curățare. Dacă totuși vrei să îți exfoliezi tenul înainte, eu am mică “rețetă” de exfoliant pentru ten făcut de mine în casă. Cel mai ușor îmi este să adaug trei lingurițe de zahăr brun de tip cristal, sau zahăr din flori de nucă de cocos și o linguriță de sirop de agave. Le amestec bine, apoi compoziția o aplic pe tenul umed, cu mișcări circulare. Îndepărtez excesul cu apă călduță. Câteodată se întâmplă să rămână în unele zone un pic lipicioasă fața după îndepărtarea exfoliantului, dar se curăță ușor cu 2-3 picături de gel pentru curățarea feței – prin acestă metodă nici nu fac exces de apă. Apoi, evident, aplic masca de față și o las pe ten până se usucă. La fel ca și cea cu cărbune și zahăr brun, nu atacă tenul – îl lasă catifelat și revitalizat.

Black Seaweed Pell-Off Mask 7th heaven  Masca de față peel-off cu alge marine brune

Black Seaweed Pell-Off Mask
Masca de față peel-off cu alge marine brune o folosesc când pur și simplu îmi e lene să mă spăl foarte, foarte bine pe față – cu gel de curățare sau scrub. Mi se pare un pic mai dură decât celelalte măști negre peel-off de la 7th Hevean. Este îndeajuns să o aplic după duș sau pur și simplu după ce mă spăl cu apă călduță pe față. Aceasta se usucă complet abia după 30 de minute și este un pic mai greu de îndepărtat, dar nu creează iritații și nici sensibilitate. Cel puțin mie nu mi-a făcut nimic rău în toți anii aceștia deși am tenul mixt și sensibil.

Charcoal + Black Clay Peel-Off Mask 7th heaven masca de față peel-off cu cărbune și nămol negru

Charcoal + Black Clay Peel-Off Mask
La fel ca și masca cu alge marine brune, masca de față peel-off cu cărbune și nămol negru mi se pare la fel de puternică. Procedez cu această mască exact la fel cum procedez cu masca cu alge marine brune. Aceasta are în componență witch hazel și argilă naturală ce calmează și catifelează pielea. Mirosul ei este unul plăcut, fresh și îmi rămâne pe ten până la 5-6 ore. Masca este ideală pentru tenul normal, combinat și uleios.
Tips:
1. Optează pentru masca de față care crezi că este cea mai potrivită pentru tipul tău de ten. Deși eu am tenul mixt și sensibil, mie mi se potrivesc toate foarte bine. Nu mi-au creat niciodată iritații și nici nu mi-au uscat tenul.
2. Brandul 7th Heaven este cruelty-free, certificat atât de Cruelty-Free International, cât și de Cruelty-Free PETA. De asemenea, brandul este certificat de Vegetarian Society. Cu toate acestea, o mare parte din măștile lor sunt vegane.
3. Din punctul meu de vedere, măștile 7th Heaven sunt cele mai bune de pe piață. De-a lungul timpului am încercat diferite măști, de la toate brandurile cunoscute sau mai puțin cunoscute, dar nicio mască nu a ajuns la calitatea celor de la 7th Heaven.
4. Se găsesc aproape în orice magazin din țară: Carrefour, Cora, Auchan, Mega Image, Selgros, Kaufland, Profi și DM. Unele măști se găsesc și în varinta tub, iar prețurile sunt accesibile.
5. Modul în care utilizez eu aceste măști nu este neapărat modul în care trebuie să le ultilizezi și tu. Măștile sunt foarte bune și poți doar să te speli pe ten cu apă călduță, apoi să le aplici. Având în vedere că se pot folosi săptămânal – deși eu le folosesc, câteodată, de 2 sau de 3 ori pe săptămână – își fac efectul dorit și nu este nevoie să “complici” rutina în modul în care o fac eu dacă e prea mult pentru tine 😊
6. Toate măștile prezentate în acest articol sunt vegane și cruelty-free.
7. Îți recomand să le folosești seara, înainte de culcare. Sunt foarte ușor de aplicat – poți să le întinzi pur și simplu cu degetele sau poți să folosești o pensulă special creată pentru aplicarea măștilor de față. Dacă le folosești dimineața și apoi ieși din casă fără să aplici măcar o cremă, având porii deschiși, riști ca problemele tenului (dacă ai) să se accetueze în loc să se micșoreze.

7th heaven mud mask charcoal mask pell-off mask black sugar mask seaweed black

Povestea măștilor 7th Heaven nu se încheie aici. Au o gramadă de produse vegane și o să scriu despre fiecare în parte. Extra: Singurul mod prin care aș putea să nu le mai folosesc vreodată ar fi să nu se mai fabrice, ceea ce îmi e tare greu să cred având în vedere că sunt minunate, își fac treaba și totodată promovează binele și compasiunea, 7th Heaven fiind un brand 100% cruelty-free.

🖤 Alege conștient produsele pe care le folosești, alege vegan și cruelty-free 🖤

Îți mulțumesc pentru timpul acordat și te aștept în continuare pe blog cu noi articole 🖤 Pupici

87 thoughts on “Măștile de față, negre, de la 7th heaven

  1. Eu mereu aflu la urmă despre toate. Dar decât niciodată, e bine și acum. Mi-am salvat pe telefon o poză, data vitoare când merg prin magazine, mască-mi cumpăr. Merci pentru pont! Și eu am o mulțime de măști!!!!

    Liked by 1 person

    1. Exact ce ziceam și eu în articol, căutăm astfel de produse cu mult înainte să am un stil de viață vegan 😊 mereu mi-a păsat de aminăluțe și așa am început, prin a căuta cruelty-free 😍

      Like

  2. Mi-a plăcut foarteee mult cea cu cărbune!!! Cea mai bună mască peel off utilizată! Clar îmi voi comanda mai multe!!! 😀😀😀
    Mulțumesc pentru recomandare și că am putut să mă conving de cât de bune sunt!❤

    Liked by 1 person

  3. Am folosit si eu mastile lor peel off si m-a enervat rau ambalajul. Produsul a fost super bun si l-as recumpara in ambalajul cu tub. Habar nu aveam ca exista.

    Like

  4. Nu am incercat acest brand dar l-ai descris atat de profesional si ambalajul arata tare bine. Desi nu sunt vegana consum des produse vegane si sunt adepta lor.

    Liked by 1 person

  5. Cate masti ai aici. O gramada de momente de rasfat. Stiu ca sunt foarte bune mastile lor si chiar imi doresc sa imi mai ciumpar si eu masca cu carbune si cu coaja de nuca de cocos

    Liked by 1 person

  6. Mastile acestea de la 7th Heavan nu le-am incercat pana acum. De obicei imi achizitionez mastile de la Garnier.

    Like

  7. Cate masti faine ai acolo!! Am folosit si eu cateva de la 7th Heaven si mi-au placut si cele normale si cele mai negre, hi hi! 😍😍

    Liked by 1 person

  8. Masti de la 7th Heaven eu nu am incercat pana acum. Obisnuiesc sa cumpar Garnier, dar le voi da o sansa si acestora

    Like

  9. Inca n-am apucat sa folosesc aceasta masca neagra, dar am auzit si am citit foarte multe pareri bune despre ea, asa ca o sa ma incumet sa o incerc si eu!

    Like

    1. Chiar sunt foarte eficiente, merită să le încerci😊
      Cu moderație? Nu creează alergii, dependență sau orice altceva. Probabil te referi la 1-2 maxim 3 ori pe săptămână? Scrie asta în articol 😀

      Like

  10. Cu toate că mă voi repeta, m-am îndrăgostit iremediabil de aceste măști. Cele mai bune folosite ever! Modul în care cele peel off se iau de pe față, dintr-o mișcare, incredibil! Am mai folosit și alte feluri, dar era un chin să le îndepărtez complet. Iar cum arată fata și cum se simte după-minunat!!! Din acest punct de vedere, am găsit ceea ce căutam. Le recomand cu încredere!

    Liked by 1 person

  11. Sunt niste măști super,simți că ai alta piele după folosire,fina și catifelată, recomand cu mare drag aceste măști importante!!!

    Liked by 1 person

  12. Imi plac foarte mult mastile de la 7th heaven , doar ca pe acestea negre inca nu le-am incercat.

    Like

  13. Sunt foarte bune aceste masti, le folosesc si eu vreo 2 ani si imi plac foarte mult.Pe cea cu carbune inca n-am folosito-o, urmeaza.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.