Exfolierea și îngrijirea corpului cu produsele Bomb Cosmetics de la Yankee Land

Bomb Cosmetics Yankee Land

Am mai vorbit, în trecut, despre produsele de la Bomb Cosmetics, mai exact, în articolul despre îngrijirea mâinilor. Acolo îți povesteam cât de minunate sunt săpunurile lor și cât de mult m-au ajutat pe mine având pielea mâinilor foarte sensibilă, ce se crapă imediat, mai ales în timpul iernii.
De data aceasta am să îți vorbesc despre minunatele exfoliante pentru corp de la Bomb Cosmentics pe care le achiziționez de pe site-ul Yankeeland.

Bomb Cosmetics Yankee Land Yankee Candle

Exfolierea – ce reprezintă și beneficiile ei
1. Îndepărtează complet celulele de piele moartă de pe corp;
2. Fiind un proces destul de simplu, se poate face cu ușurință la domiciliu;
3. Are ca rezultat o piele catifelată, fină și mai moale decât înainte;
4. Această rutină de exfoliere îți va aduce un aspect mult mai plăcut al pielii, făcând-o radiantă și hidratând-o în profunzime;
5. Nu uita să îndepărtezi bine celulele moarte și de pe genunchi, coate și călcâie;
6. Folosirea regulată a unui exfoliant pentru corp ajută la prevenirea uscării pielii.

Cum poți proceda pentru a avea rezultate cât mai bune
1. Spală-te cu apă caldă, nu fierbinte, fie că faci baie în cadă sau un simplu duș. Apa fierbine îți poate irita și usca pielea în timp;
2. După ce se înmoaie pielea foarte bine, folosește un burete de baie din surse vegetale (găsești foarte multe variante în magazinele DM) și freacă ușor pielea cu acesta, îndepărtând complet gelul de duș sau săpunul (în funcție de ceea ce folosești);
3. Aplică exfoliantul ușor pe piele și masează bine, dar încet și cu mișcări circulare pe tot corpul. Nu exagera cu mișcările într-o singură zonă a corpului și nu freca pielea, îți poți face iritații ce pot ține chiar și câteva zile;
4. După îndepărtarea completă a exfoliantului, folosește o cremă de duș. Dacă nu, poți folosi o cremă de corp după ce s-a uscat bine pielea.

Exfoliant Vegan pentru corp Blackcurrant de la Bomb Cosmetics yankee land Exfoliant vegan pentru corp cu Cranberry și Lime de la Bomb Cosmetics

Ce exfoliant de corp folosesc de la Bomb Cosmetics
În ultima perioadă am folosit două tipuri de produse, iar rezultatele au fost plăcute, de fiecare dată.

Exfoliant Vegan pentru corp Blackcurrant de la Bomb Cosmetics yankee land

1. Exfoliant Vegan pentru corp Blackcurrant de la Bomb Cosmetics
Acest exfoliant este de tip cremă. În momentul în care îl aplici pe piele, chiar dacă pielea este umedă, fiind un pic mai unturos, face mai greu spumă. Îndepărtează ușor pielea moartă de pe corp, având particule exfoliante fine, create special pentru pielea sensibilă, lăsând-o catifelată și hidratată. Este recomandat să se aplice o cantitate generoasă de produs pe piele, iar la spălare să se îndepărteze complet. Mirosul lui este foarte dulce, plăcut, discret și persistă destul de mult timp pe piele. Conține unt de shea ce ajută la hrănirea pielii și uleiuri esențiale de portocale și mandarine. Notele de coacăze, căpșuni, zmeură, caramel și vanilie te fac să vrei pur și simplu să îl mănânci. Produsul îl găsești aici.

Exfoliant vegan pentru corp cu Cranberry și Lime de la Bomb Cosmetics yankee land

2. Exfoliant Vegan pentru corp cu Cranberry și Lime de la Bomb Cosmetics
Primul lucru pe care trebuie să îl faci înainte de a aplica acest produs pe piele este de a-l agita foarte bine, deoarece este pe bază de ulei. Se ia o cantitate generoasă de produs în palme și se aplică pe întreaga suprafață a corpului cu mișcări circulare. Acest exfoliant de corp este un pic mai dur decât celălalt exfoliant prezentat, așa că ai grijă să nu aplici produsul cu putere și nici să nu te grăbești în momentul în care îl masezi pe corp. Dacă nu dai atenție acestui aspect, îți poți irita foarte ușor pielea. După ce îndepărtezi tot produsul de pe corp, pielea va rămâne catifelată, fină, revigorată și ușor parfumată.
Exfoliantul are miros puternic de citrice, conține uleiuri esențiale din migdale dulci, lime și piper negru, cu note de căpșuni, zmeură, prună, piersică, măr și coacăze. Îl găsești aici.

Despre Bomb Cosmetics
1. Produsele Bomb Cosmetics sunt fabricate în UK;
2. Bomb Cosmetics este un brand cruelty-free și majoritatea produselor sunt vegane;
3. Toate produsele prezentate în acest articol sunt vegane.

Tratament pentru mâini Vanilla Ice de la Bomb Cosmetics yankee land

Tratament pentru mâini Vanilla Ice de la Bomb Cosmetics
De curând am încercat tratamentul pentru mâini, Vanilla Ice. Acest tratament este o cremă de mâini foarte hrănitoare, cu uleiuri esențiale de salvie și patchouli ce intră foarte bine și repede în piele. Hidratează pielea, lăsând-o foarte fină, catifelată și plăcută la atingere. Se masează bine până intră tot produsul în piele și este bine să eviți contactul cu ochii (dacă totuși se întâmplă acest lucru, clătește cu apă din abundență). Este perfectă pentru perioada verii, având un miros dulceag, dar discret, cu note de migdale dulci, nucă de cocos, cireșe și mosc. Tratamentul pentru mâini îl găsești aici.

Săpun Vegan Purrfect de la Bomb Cosmetics yankee land

Săpun Vegan Purrfect de la Bomb Cosmetics
Cei de la Yankee Land România m-au nimerit perfect cu acest săpun. Pe lângă faptul că se numește “Purrfect” și are un miros citric, tare plăcut, la sfârșit rămâi cu o jucărie micuță și tare drăguță în formă de pisică.
Săpunul îmi curăță foarte bine pielea și nu o usucă. Săpunurile Bomb Cosmetics sunt fabricate în întregime manual și conțin doar glicerină vegetală ce ajută la hidratarea în profunzime a pielii. Săpunul prezentat îl găsești aici.

Tarta parfumată A Child's Wish de la Yankee Candle  yankee land

Tarta parfumată A Child’s Wish de la Yankee Candle Este o ceară parfumată care pe mine m-a cucerit pur și simplu. Mirosul ei este atât de plăcut, de puternic și de relaxant încât nici până în ziua de azi nu m-am îndurat să pun această ceară în arzător. Din păcate, nu se găsește și în varianta de lumânare, iar asta m-a făcut să o păstrez în casă, pe post de bibelou, până o să mai achiziționez cel puțin una. Dacă nu știai asta deja, lumânările parfumate de la Yankee Candle sunt cruelty-free și vegane 😊 o să vorbesc și despre acestea, pe larg, într-un articol viitor. Tarta parfumată o găsești aici.

🖤 Alege conștient produsele pe care le folosești, alege vegan și cruelty-free 🖤

Îți mulțumesc pentru timpul acordat și te aștept în continuare pe blog cu noi articole 🖤 Pupici

54 thoughts on “Exfolierea și îngrijirea corpului cu produsele Bomb Cosmetics de la Yankee Land

  1. Trebuie să recunosc, arată tare bine și tentant aceste produse de la Bomb Cosmetics.
    Până acum nu am folosit niciun produs al acestui brand dar, există un început în toate 🙂
    Mulțumesc pentru recomandare!

    Liked by 1 person

  2. Tare mult îmi place și mie exfolierea. Eu folosesc un scrub yummy de la Organic Shop (zic yummy pentru că arată ca o marmeladă)

    Like

  3. Chiar arata tare bine aceste produse si am vazut ca sunt foarte laudate produsele Yankee, insa nu le-am incercat niciodata.

    Liked by 1 person

  4. Lumânările de la Yankee Candle sunt geniale. Le ador! Au niște mirosuri pe care nu le găsești de obicei în comerț. Cea cu mr. Grey e preferata mea. Câte despre exfoliant, arata tare bine!

    Liked by 1 person

  5. Wow! Ce de minunății. Chiar imi doresc ceva nou pebtru ca am pielea foarte uscată de fel, si am probleme in a o menține hidtatata. Multumesc mult pentru recomandări

    Liked by 1 person

  6. Arata ca niste cutii de inghetata 😂 In ultimul timp incerc pe cat posibil sa folosesc produse cat mai naturale… Asa ca, articolul tau vine la fix! O sa tin cont de recomandarile tale!

    Liked by 1 person

  7. Vaai cum arata acel scrub!! Cred ca miros delicios aceste produse. O sa ma uit si eu ce produse mai au la Yankee Land. M-ai facut tare curioasa. 😍😍

    Liked by 1 person

  8. Interesante produse; nu am mai auzit pana acum de acest brand, o sa arunc un ochi pe net sa citesc mai multe despre ele, cu siguranta miros atat de delicios.
    Ambalajele sunt atat de simpatice, de dragalase!

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.