Vopsea de păr semipermanentă – Manic Panic – Inferno și Pillarbox Red – Trei combinații încercate

Îmi place foarte mult vopseaua de la Manic Panic și pentru că pică atât de bine pe părul meu, era imposibil să nu prezint noile combinații pe care le-am făcut în ultima vreme.

În urmă cu patru luni, am ales Inferno și Pillarbox Red, două nuanțe de roșu care m-au atras și pe care nu le încercasem.

M-am decis să le combin cu diverse nuanțe care mi-au plăcut în trecut și așa am reușit să mă joc cu diverse amestecuri și să descopăr noi culori la care să revin în viitor.

Dacă vrei să afli mai multe informații despre această vopsea, găsești mai multe detalii în articolulCum mă vopsesc singură acasă“. Acolo am explicat din ce motiv am luat această decizie (să mă vopsesc acasă) și din ce motiv voi merge în continuare cu această vopsea.
Încă susțin ceea ce am spus atunci și mă încântă decizia luată.

Pillarbox Red și Infra Red

Ador combinația!

Nu știu de ce am crezut că o să fie o variantă mai deschisă, dar efectiv o ador!

Dă un aer gothic și îmi aduce aminte de perioada în care căutam să obțin o astfel de nunță, dar vopseaua clasică de pe piață nu oferă această satisfacție (și mai este și testată pe animale).

Dacă vrei să încerci o combinație care are tente de grena când nu bate soarele, aceasta este perfectă!

Timp de 2 săptămâni nuanța a fost foarte puternică.

Pillarbox Red și Rock’n’roll Red

Nu-i așa că și această combinație este superbă?

Mi se pare că nuanța obținută mi se potrivește cel mai bine din cele trei combinații încercate în ultimele luni.
Deși toate îmi plac, parcă aceasta are ceva aparte care mă atrage.

Evident, în casă se vede un pic mai închisă (toate se văd așa la lumina de la bec), dar în lumina de afară e nemaipomenită!

O să testez în continuare și alte combinații, dar sigur în acest an o să mă mai aplic încă o dată vopseaua Pillarbox Red combinată cu Rock’n’roll Red.

Inferno și Vampire Red

Din cauza faptului că am folosit un șampon mult prea puternic (șampon pe care nu îl folosisem până atunci), mi-a curățat firul de păr atât de bine (chiar mult prea bine), încât a luat aproape toată vopseaua pe care am aplicat-o în ultimele luni.
Din acest motiv, părul nu a mai ieșit uniform, având rădăcinile și încă 4-5cm de la rădăcină, altă culoare.

Totuși, culoarea de pe lungime îmi place enorm de mult și clar o să încerc din nou această combinație + că o să amestec vopseaua Inferno și cu alte nuanțe.

Pentru a-mi regla cei aproape 5 cm de la rădăcină, am combinat jumătate de vopsea Pillarbox Red cu jumătate de vopsea Rock’n’roll Red.
După acest amestec, părul a fost aproape uniform pentru 2 săptămâni – se vedea mai ales când bătea lumina dintr-o parte.

Nu sunt dezamăgită de vopsea pentru că scrie clar că prinde mult mai bine pe părul vopsit sau decolorat. Era de așteptat ca după folosirea acelui șampon să îmi dea mici bătăi de cap.
Voi aplica în continuare nuanțe deschise la rădăcină, până o să reușesc să am o culoare uniformă pe toată lungimea părului.

Necesită ceva timp, dar nu îmi fac probleme.

În cele 4 luni am lăsat părul să crească mai mult și am tuns vârfurile o singură dată.
Pentru că am aplicat produse protectoare, părul meu nu s-a mai despicat așa repede, dar au început să se vadă mici fire “cu probleme”.
Asta înseamnă că în următoarea săptămână voi tunde vârfurile despicate.

Foarte important!

Când încep să apară vârfuri despicate, taie-le cât mai repede posibil pentru a-ți ajuta părul să rămână sănătos, plin de viață și lung. Altfel, dacă nu vei da atenție acestiu aspect, vei avea neplăcerea de a descoperi că trebuie să tunzi din el mai mult decât dorești.
Persoanele care iubesc să aibă părul lung, înțeleg mult mai bine la ce mă refer.

Manta Manic Panic

Chiar aveam nevoie de o nouă manta, iar cei de la Axelle, în ultima comandă, mi-au oferit una cadou.
E super! Nu simți că iei foc în ea 😂 – aveam una care mă enerva tare, mă încălzeam redepe (iar eu de puține ori pățesc asta) și fâșâia incredibil de rău. Preferam să îmi “stric” hainele (ceea ce am și făcut, am folosit o perioadă lungă un pulover de casă pentru a mă acopei) – partea bună este că detergentul pe care îl folosesc este foarte bun și am scos petele de vopsea de pe pulover.

Această manta de la Manic Panic este ușoară, se prinde bine și nu zgârie în zona gâtului.
Nu rămâne pătată – dispare orice urmă de vopsea după ce o speli.

Concluzii

• ca de fiecare dată, vopseaua Manic Panic a picat perfect pe părul meu…nici nu zici că e vopsea la cum se simte, parcă aplici un balsam sau o mască;
vopseaua mi-a lăsat părul moale, lucios, sănătos și plin de viață;

să nu fii dezamăgit/ă dacă pățești ce am pățit eu la ultima aplicare. Nu vopseaua a fost de vină, nu avea cum să iasă părul uniform dacă cele două culori ale părului, au fost extrem de diferite – nunața puternică a ieșit unde aveam un fel de portocaliu-roșcat (păr vospit), iar unde nu a prins acea nuanță puternică, aveam un brunet cu tente de roșcat;
vopseaua e blândă cu firul de păr, nu îl atacă și nu îl degradează;
toate nuanțele alese sunt de tip cremă și vin gata preparate, doar trebuie aplicate sau amestecat cu alte nuanțe (cum am făcut eu), nimic mai mult;

• nu te sufoci de la mirosul vopselei (nu conține amoniac).

Adevărata frumusețe este fără cruzime! Te îndemn și pe tine să alegi etic!

Produsele menționate le găsești pe site-ul Axelle – click pe cuvintele subliniate pentru a accesa magazinul online. Îi poți contacta și telefonic pentru a comanda sau dacă ai întrebări suplimentare.

Care este combinația ta preferată? Ai încercat până acum vopseaua cremă de la Manic Panic?

🖤 Alege conștient produsele pe care le folosești și le consumi, alege vegan și cruelty-free 🖤

Îți mulțumesc pentru timpul acordat și te aștept în continuare pe blog! Pupici 🖤

27 thoughts on “Vopsea de păr semipermanentă – Manic Panic – Inferno și Pillarbox Red – Trei combinații încercate

  1. Wow! E o culoare foarte atragatoare. Eu nu sunt vopsita, am cateva nuante cu care as vrea sa ma fac, nu atat de indraznete, insa vreau sa imi mai pastrez ceva timp culoarea naturala

    Liked by 1 person

  2. Ti-a iesit o culoare foarte frumoasa. In facultate si eu ma faceam roscata si imi placea si mie nuanta asta aprinsa de rosu. Inca mai suspin dupa culoarea aia

    Liked by 1 person

  3. Îmi place atât de tare aceasta culoare! ❤️
    Te prinde minunat! 😍Chiar îmi pare rău că rosul nu ma avantajează, sa pot să încerc și eu rosul ăsta super.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.