Attitude – Produse vegane pentru corp, casă și țesături

Produsele de la Attitude sunt nelipsite din casă, acesta fiind primul brand 100% cruelty-free și vegan cu care am intrat în contact de când am început drumul către stilul de viață vegan și nu cred că este produs pe care să-l fi încercat și să nu-mi fi plăcut.
Până acum m-am axat pe cele pentru curățenie și pe cele pentru animăluțele de companie. În ultima lună am mers mai departe de atât și am testat câteva variante pentru îngrijirea corpului.

Găsiți în articolele precedente (click pe cuvintele subliniate de mai jos) mai multe informații despre brand și despre produsele folosite, acum voi spune doar câteva informații principale.

Este un brand 100% vegan și cruelty-free, nu conține ingrediente cancerigene – ingredientele fiind “worry-free“, impactul asupra mediului este redus (EcoLogo și CO2 neutru) și are diverse game pentru toate nevoile: pentru pielea sensibilă, produse cu protecție solară, produse pentru femei însărcinate, produse pentru animăluțele de companie, produse pentru casă și rufe, îngrijire personală și așa mai departe.

Cremă cu SPF30, cu flori de portocal

În momentul de față, aceasta este singura cremă cu SPF 30 în care am încredere! Din păcate, deocamdată, nu am reușit să o folosesc la mare, dar și-a făcut foarte bine treaba în zona de munte, mai ales că ultimele zile au fost destul de însorite.
De obicei, achiziționez doar creme cu SPF50 pentru că pielea mea este foarte deschisă la culoare și, chiar dacă le aplic și reaplic corespunzător, am mult mai multă încredere într-un factor de protecție ridicat.
Totodată, mă feresc de cele care conțin benzophenone-3 sau benzophenone-4, deoarece sunt două ingrediente destul de periculoase, care în timp îți pot face multe probleme. Deja simțeam că mă sufoc în urmă cu vreo 7 ani când foloseam un parfum care le avea în componență.

Textura cremei este groasă și nu se întinde foarte ușor, dar intră repede în piele. Deși este destul de lipicioasă la aplicare, după aproximativ 5 minute abia se mai simte pe piele.
Nu uita că orice cremă cu SPF trebuie aplicată cu 15 minute înainte de expunerea la soare și reaplicată la fiecare două ore, dacă transpiri și dacă intri în apă.
Îmi place că aroma de flori de portocale este discretă și calmantă.
Ingredientul activ al acestei creme este oxidul de zinc, în proporție de 20%.
De asemenea, este hipoalergenică.

Cremă reparatoare pentru mâini – gama “Sensitive Skin”

Mereu sunt bucuroasă când încerc noi produse pentru mâini.
Crema aceasta se află printre cele mai bune creme pentru mâini pe care le am.
Textura este lejeră și intră super repede în piele, lăsând-o moale, catifelată și parfumată plăcut și puternic, mirosul de ovăz fiind calmant și relaxant (aroma este dată de ovăz și de restul ingredientelor, crema neconținând parfum).

Conține 2% ovăz coloidal, este hipoalergenică și recomandată pentru pielea sensibilă, uscată și atopică.
Are proprietăți regenerante, nutritive și emoliente. Hrănește pielea în profunzime, nu este grasă și nici unturoasă.
O să îmi fie de mare ajutor toamna și iarna, de obicei atunci încep să am probleme cu pielea mâinilor din cauza frigului (oricât de mult m-aș proteja).

Attitude – Gel de duș hrănitor – Super Leaves

Până acum nu am prezentat pe blog prea multe geluri de duș vegane, în schimb am vorbit mai mult în postările de pe pagina de facebook.
După cum spuneam acolo, nu am găsit gel de duș vegan care să nu îmi fie bun.
Înainte de a cunoaște zona etică, aproape de fiecare dată aveam probleme. Mi se usuca pielea la schimbarea gelului pentru duș sau aveam acea senzație de strângere după spălare, asta pentru că majoritatea brandurilor “obișnuite”, cunoscute, folosesc ingrediente dure, care fac rău în timp. Și aici mă feresc de benzophenone-3 și benzophenone-4.

Acest gel de duș de la Attitude cu extract din frunze de Năsturel, Codrul Doamnei și Măslin, protejează pielea, o regenerează, o hrănește și o curăță delicat. Ingredientele lui au proprietăți calmante și hidratante, este hipoalergenic și protejează împotriva poluării.
M-am bucurat de el în ultima lună și sunt încântată de rezultatele obținute. Având o aromă dulce, mi-a fost tare drag să îl folosesc și încă mai am destul de mult din el.

Soluție pentru reîmprospătarea țesăturilor și eliminarea mirosurilor

Este pentru prima dată când folosesc un astfel de spray, asta pentru că până acum nu am găsit unul care să nu necesite clătire (și nici nu pot să zic că am căutat prea mult).
L-am folosit pentru reîmprospătarea lenjeriei de pe pat și pe diverse alte textile din casă: scaune, pernițe, pături, pe locurile de joacă (precum ansamblurile) și culcușurile animăluțelor (pe acestea le-am lăsat un pic la aerisit pentru a fi sigură că nu le va face nimic rău și nu vor avea reacții alergice, nefiind special conceput pentru animale – dar cei de la Attitude au o gamă dedicată lor).
Este un produs pe care îl consider necesar, fiind ușor de utilizat și de mare ajutor în casă, oferind un plus de prospețime între spălări. Doar trebuie pulverizat de câteva ori pe locurile dorite și mirosul dispare.
Aroma soluției este fresh cu tente florale, foarte plăcută, caldă și primitoare. Efectiv miroase a curat, a proaspăt.

Soluție de curățat geamuri și oglinzi (fără parfum) – gama “Sensitive Skin”

Este o soluție fără parfum (după cum spuneam și despre crema pentru mâini), cu un miros dulce și delicat, de ovăz.
Își face bine treaba, este la fel ca soluția clasică de la Attitude pentru geamuri și oglinzi, doar că aceasta este special creată pentru pielea sensibilă.
Suprafețele nu rămân pătate, îmbâncsite și se curăță cu ușurință de pe ele, lăsându-le curate și strălucitoare.
Eu o mai folosesc ocazional pe uși și pe mobilă. Nu am avut probleme cu ea până acum.
O recomand, mie îmi place și o pot folosi cu încredere, mai ales că nu obișnuiesc să port mănuși atunci când fac curățenie.

Sunt mulțumită de noile produse testate de la Attitude și sunt fericită că am lărgit un pic zona, bucurându-mă și de cele pentru îngrijirea pielii.

Attitude rămâne unul dintre brandurile mele preferate la care nu o să renunț vreodată. Se încadrează foarte bine în criteriile mele și apar (și la ei) din ce în ce mai multe variante de ambalaje mult mai prietenoase cu mediul.

Produsele sunt disponibile pe site-ul Attitude România, Profistore și în farmaciile Bebe Tei (click pe cuvintele subliniate pentru a le accesa). Cei de la Attitude au doar produse vegane de foarte bună calitate, sigure și prietenoase cu mediul.

Care este produsul tău preferat de la Attitude?

🖤 Alege conștient produsele pe care le folosești și le consumi, alege vegan și cruelty-free 🖤

Îți mulțumesc pentru timpul acordat și te aștept în continuare pe blog! Pupici 🖤

22 thoughts on “Attitude – Produse vegane pentru corp, casă și țesături

  1. Nu stiam de acest brand, insa imi place ce am citit despre crema cu SPF folosita de tine. Desi nu imi place ca acest produs sa fie greu de aplicat (datorita filtrelor minerale de obicei), daca nu se vede filtru alb pe ten si daca intra totusi in piele destul de repejor, ar fi interesanta de testat.

    Liked by 1 person

    1. Nu am rămas cu pete de la ea, intră în piele foarte bine, dar trebuie să ai un pic mai multă atenție, nu e așa lichidă ca altele. Am aplicat-o doar pe corp deocamdată, am altă cremă pentru ten. Efectul este bun, chiar protejează ❤

      Like

  2. Nu stiam de acest brand, cu toate ca si eu mi-am indreptat atentia in ultima vreme asupra produselor vegan. Solutia de reimprospatare a tesaturilor me tenteaza maxim.

    Liked by 1 person

  3. Nu am incercat produsele de la Attitude, dar am inceput sa ma orientez spre produse din ingrediente naturale si spre cele care nu sunt testate pe animale.
    Multumim pentru recomandari!

    Liked by 1 person

  4. Sa stii ca ma faci din ce in ce mai curioasa cu produsele lor. Cel mai tare ma tenteaza acum crema cu SPF si cea de maini.

    Liked by 1 person

  5. Eu chiar apreciez faptul ca unele branduri au tot felul de produse si ca imi pot lua cam tot ce am nevoie dintr-un singur loc. Ca sa nu mai zic ca faptul ca sunt produse vegane este un plus

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.