Probiotic Pure – Detergenți și soluții de curățare

E minunat să văd cum zi de zi cresc cererile pentru produsele etice și sustenabile!

Recent am descoperit brandul Probiotic Pure și am primit spre testare cele șase variante de detergenți și soluții de curățare:
– un detergent pentru vase;
– un detergent pentru rufe;
– un balsam concentrat pentru rufe;
– un detergent concentrat pentru curățarea pardoselei;
– un detergent spray pentru baie;
– o soluție spray pentru suprafețe.

Informații despre brand

este un brand unic ce oferă soluții sigure pentru un mediu curat și sănătos, prin dezvoltarea unor produse naturale și sănătoase pentru oameni și mediu;
toate produsele sunt inofensive deoarece nu se folosesc niciodată substanțe chimice toxice ce pot dăuna oamenilor și naturii;
produsele nu poluează apa, ba chiar îmbunătățesc calitatea apelor uzate;
– oferă angajaților condiții sigure de muncă;
brandul aparține de ProBioSanus, care este primul producător de produse de curățare pentru uz casnic din Lituania, care folosește ambalaje din plastic reciclat post-consum;
– fiecare produs este certificat “natural detergent” de EcoCert – detergenții sunt ecologici și prietenoși cu mediul;
– brandul este certificat “vegan” de V-Label și este cruelty-free;
toate produsele respectă controlul intern al calității și au garanția “4E”, care reprezintă următoarele standarde: siguranță, ecologie, eficiență și economie.

Despre produsele testate

Toate variantele încercate conțin bacterii probiotice care îmbogățesc microflora naturală și care previn înmulțirea bacteriilor patogene.

Produsele sunt potrivite pentru pielea sensibilă și sunt aprobate de dermatologi și alergologi.

Conțin 0%: parfum, coloranți și conservanți.

Detergent lichid pentru vase

Am găsit un nou detergent lichid pentru vase foarte bun, ce curăță în profunzime orice urmă de murdărie, dar care este extrem de blând cu pielea mâinilor (mai ales că pielea mea este destul de sensibilă și trebuie să am grijă).

Îl folosesc de aproape o lună și îmi place că nu este necesar să adaug o cantitate mare de produs pentru a curăța tot ceea ce am nevoie, iar dozarea se face ușor.

Are o aromă “curată” (nu știu exact să o descriu) și nu lasă un miros urât pe vase, nu le lasă alunecoase, nu lasă urme albe și nu le pătează.

Detergent spray cu probiotice pentru curățarea băii

Acest detergent curăță foarte ușor urmele de calcar și murdăria din baie.

Am agitat bine produsul, l-am pulverizat pe suprafețele dorite, am așteptat să acționeze în jur de 5 minute, apoi am șters totul cu o lavetă uscată sau cu apă acolo unde l-am lăsat să acționeze timp de 10 minute.
Îmi place că nu are un miros puternic și toxic, ci lasă în urmă o aromă curată și plăcută ce persistă mult timp, iar baia își recapătă strălucirea.

Detergent spray cu probiotice pentru suprafețe multiple

Soluțiile de acest tip sunt preferatele mele, pentru că le pot pulveriza oriunde am nevoie și mă ajută să elimin mult mai repede praful din casă.
Am folosit detergentul pe mobilă, pe cadrul patului, uși, geamuri, oglinzi, scaune, mese și chiar și pe exteriorul frigiderului și cuptorului cu microunde.

Lasă în urmă o aromă curată și nu atacă, nu îmbâcsește suprafețele, nu le pătează și nu le decolorează, ci le lasă luminoase și curate.

Notă: produsul trebuie agitat bine înainte de folosire și se poate șterge imediat cu o lavetă curată.

Detergent și balsam pentru rufe cu probiotice

De cele mai multe ori încerc să combin balsamul și detergentul de la același brand, dar nu este nicio problemă dacă folosesc mărci diferite, mai ales că sunt produse ce nu conțin ingrediente toxice și poluante (iar asta le face mult mai friendly din toate punctele de vedere).

Detergentul spală foarte bine rufele și își face treaba atât în apa rece, cât și în cea cu temperaturi ridicate (temperatura apei 20⁰C-90⁰C).
Chiar dacă nu folosesc balsam, hainele nu se electrizează și nu rămân îmbâscite sau tari.

Cum mie îmi place ca hainele să fie moi și plăcute la atingere, balsamul acesta este ideal!
Nu lasă un miros neplăcut pe haine și nici nu le schimbă culoarea/nu le albește.
Am adăugat în jur de 30-40ml la ultima clătire.

Cele două produse sunt adecvate pentru toate tipurile de țesături și pot fi folosite cu încredere atât la spălarea automată, cât și la cea manuală.

Mirosul lor este unul neutru, curat și plăcut.

Detergent concentrat pentru curățarea pardoselilor

Având animăluțe în casă, de fiecare dată când aleg un astfel de produs, sunt foarte atentă, pentru că trebuie să fie cât mai sigur și prietenos.
Am folosit acest detergent de mai multe ori în ultima lună și am curățat parchetul și gresia din toate încăperile.
Detergentul curăță cu ușurință murdăria și lasă în casă o aromă plăcută, fresh, exact ca toate celelalte produse de la acest brand.
Suprafețele nu rămân lipicioase, nu rămân pătate și nici cu urme.

Sunt tare încântată de cele 6 produse testate de la Probiotic Pure și te îndemn și pe tine să le dai o șansă.

Cu toții ar trebui să facem alegeri conștiente în fiecare zi, iar schimbarea detergenților și soluțiilor de curățate cu produsele etice și sigure pentru mediu, reprezintă un pas foarte important.

Găsești produsele Probiotic Pure în magazinele DM din țară, în magazinele Miracolul Plantelor și pe site-ul Driedfruits.

Tu ai încercat până acum aceste produse? Care te atrage cel mai mult dintre cele prezentate?

🖤 Alege conștient produsele pe care le folosești și le consumi, alege vegan și cruelty-free 🖤

Îți mulțumesc pentru timpul acordat și te aștept în continuare pe blog! Pupici 🖤

21 thoughts on “Probiotic Pure – Detergenți și soluții de curățare

      1. Buna ziua.
        As dori și ei detergentul pentru rufe ..am un băiețel cu dermatita atopica și am înțeles că este foarte bun…nu îl mai găsesc la d&m

        Liked by 1 person

        1. Bună!
          Chiar de curând l-am achiziționat din Câmpina, în Brașov nu l-am mai găsit. Este posibil să nu mai fie în toate magazinele.
          Brandul Attitude are variante super safe. Găsești pe blog mai multe branduri sigure și poate ceva anume i se potrivește. Toate cele bune! 🤗

          Like

  1. Foarte fain suna aceasta gama, musai o sa le incerc si eu deoarece vreau sa incep sa includ in viata mea cat mai multe produse benefice pentru organism si mediu. 🙂

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.