Manic Panic – Wildfire și Vampire Red – vopsea cremă, directă, semipermanentă

Sunt atrasă de părul roșcat și încă doresc să îmi colorez părul cu diverse nuanțe de la Manic Panic, iar toamna aceasta m-am jucat cu varianta Wildfire – o nuanță mai deschisă, cu tente portocalii.

Vopseaua este tot de tip cremă, directă și semipermanentă, doar că în comparație cu celelalte opțiuni încercate, este un pic mai apoasă și are un miros diferit.
După cum am precizat în articolele precedente, vopseaua nu conține amoniac și nici alte ingrediente dăunătoare, iar mirosul ei nu este deranjant, ci este fad și chiar plăcut.

M-am vopsit de două ori în ultimele trei luni – prima dată cu Wildfire și a doua oară am combinat Wildfire cu Vampire Red.

Wildfire

Îmi plac tentele portocalii pe care le prinde părul meu după câteva săptămâni de la vopsire și din acest motiv am decis să aplic nuanța Wildfire.

La rădăcină fiind părul meu natural (nevopsit), culoarea a ieșit un pic mai închisă, dar a prins perfect.
Pe restul părului (pentru că a fost vopsea peste vopsea), culoarea a fost mai deschisă. Cel mai bine s-a văzut în soare.

Nuanța Wildfire s-a prins bine pe părul meu, iar tranziția dintre cele două culori rezultate, mi-a plăcut enorm! 😊

Înainte de a mă vopsi cu Wildfire, mi-am spălat părul foarte bine cu 12 ore înainte și am tuns vârfurile despicate.
Culoarea rezultată a fost aplicată pe o culoare destul de apropiată de cea a părului meu natural combinat cu tente roșiatice și portocalii – nu mă mai vopsisem de vreo trei sau patru luni.
Am folosit o cutie și jumătate pentru toată lungimea părului.

Wildfire și Vampire Red

Îmi place să mă joc cu ele și să văd cum se așază pe părul meu.
Pentru că am avut ambele variante, am fost tare curioasă de combinația dintre nuanțe, așa că am amestecat foarte bine: o cutie și jumătate de Wildfire cu trei sferturi dintr-o cutie de Vampire Red.

Nuanța rezultată este absolut superbă! Îmi place extrem de mult, iar de data aceasta a ieșit uniform și mult mai lucioasă. Efectiv o ador!

Înainte de vopsire mi-am spălat părul doar cu șampon și l-am clătit bine (tot cu vreo 12 ore înainte). Nu am aplicat balsam sau alte produse/tratamente. Acest lucru a făcut ca vopseaua să se prindă mult mai bine – de fiecare dată trebuie să eviți folosirea produselor suplimentare.

Părul a ieșit cu un aspect lucios, atrăgător și sănătos.
Pentru a îndepărta vopseaua, am clătit părul cu apă călduță din abundență și l-am șamponat o singură dată. Nu am aplicat alte produse.


După fiecare vopsire, părul rămâne mătăsos, catifeltat, fin, moale, lucios și nu se încurcă.

Pe ambele le-am lăsat să acționeze timp de 2 ore și jumătate – le poți lăsa și mai mult dacă vrei.

Te îndemn și pe tine să încerci vopseaua Manic Panic! Este sigură, vegană, cruelty-free și nu atacă părul – e ca un fel de balsam colorant având în vedere cât de moale și fin rămâne părul după spălare.
Poți alege să îți decolorezi părul înainte pentru a avea parte de o nuanță cât mai puternică (găsești pe site-ul Axelle un kit de decolorare). Eu am preferat să nu apelez la această metodă, mai ales că am părul roșcat de foarte mulți ani. Doar cu rădăcinile am din când în când “probleme”, pentru că ies mai închise sau mai deschise – dar nu sunt deranjată de acest lucru, pentru că per total, aspectul este wow!

Un alt lucru care îmi place foarte mult: în funcție de lumină, culoarea se vede diferit/se schimbă, dar de fiecare dată arată minunat!

Vopseaua Manic Panic este disponibilă pe site-ul și în magazinele Axelle.

Cum ți se par nuanțele alese? Te-ai vopsit vreodată cu Manic Panic?

🖤 Alege conștient produsele pe care le folosești și le consumi, alege vegan și cruelty-free 🖤

Îți mulțumesc pentru timpul acordat și te aștept în continuare pe blog! Pupici 🖤

14 thoughts on “Manic Panic – Wildfire și Vampire Red – vopsea cremă, directă, semipermanentă

  1. Culoarea este superbă și a prins foarte bine!
    Nu am folosit vopseaua aceasta, dar cred că m-ar tenta dacă ar fi să mai schimb culoarea.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.