Vampire’s Kiss – Vopsea de păr semipermanentă – Manic Panic

Spuneam într-un articol trecut – pe care îl găsești aici – că din cauza unui șampon foarte puternic care mi-a curățat părul mai mult decât ar fi fost necesar și, implicit, mi-a “luat” aproape toată vopseaua Manic Panic din păr, nu am mai reușit să uniformizez părul cu ultima nuanță aleasă.

Pentru că nu am vrut sub nicio formă să apelez la decolorarea părului și din motive etice, nu am vrut să revin la vechile produse pe care le foloseam în trecut (chiar dacă îmi mergeau bine), am decis să fac cel puțin un test.

Am aplicat nuanța Electric Tiger Lily de la Manic Panic

Părul meu are mici tente portocalii. Cu orice m-aș vopsi, după câteva spălari, aceste tente ies încet în evidență.

Am aplicat vopseaua Electric Tiger Lily pe cei 6cm-7cm de păr închis la culoare -“decolorat” de șampon – și la rădăcină (unde era doar părul meu natural) și am lăsat-o să acționeze în jur de 4 ore. Am clătit bine părul doar cu apă, apoi l-am lăsat să se usuce natural.

Am observat din start că această culoare s-a prins destul de bine de firul de păr și faptul că am ales ca prima clătire să fie făcută doar cu apă și nu și cu șampon, cred că a fost de mare ajutor.
La următoarele două spălări din acea săptămână am folosit șampon și am observat că nuanța rămâne la fel în continuare (abia dacă curgea un pic de vopsea atunci când îmi clăteam părul).

Am aplicat vopseaua Vampire’s Kiss

După o săptămână, mi-am dat seama că pot putea trece la pasul următor și că nu mai este cazul să mă îngrijorez, pentru că va ieși așa cum îmi doresc.

Am aplicat un tub și jumătate de vopsea Vampire’s Kiss pe toată lungimea părului – mai întâi m-am asigurat că am acoperit bine rădăcinile și cei 7cm (porțiunea vopsită anterior cu Electric Tiger Lily), apoi am avut grijă să o distribui corespunzător pe toată lungimea.

Am lăsat-o să acționeze două ore și jumătate, apoi mi-am clătit bine părul cu apă și l-am spălat cu un șampon delicat, adecvat pentru părul vopsit.

Îmi place cum a ieșit 😊 a acoperit foarte bine părul, iar culoarea e aproape uniformă – spun aproape pentru că în funcție de lumină, în partea de sus se observă o tentă mai închisă, dar este extrem de mică. Dar ce să vreau mai mult de atât având în vedere că nu mi-am decolorat părul?! A ieșit mult mai bine decât mă așteptam. Credeam că trebuie să aplic de mai multe ori Electric Tiger Lily ca să ajung aici.

Așa arată părul după aproape o lună

Nu am ce să reproșez! Încă arată foarte bine și, ca de fiecare dată, culoarea a rămas vie și strălucitoare – am prefetat să fac poze cât mai reale, așa că am decis să nu aplic niciun fel de tratament sau ulei care să facă păul să arate mai bine, sănătos 😊

Vopseaua aleasă este directă, semipermanentă, de tip cremă – trebuie doar să o aplici pe păr, nu este nevoie să o prepari. Nu miroase urât, nu conține ingrediente toxice și nu atacă părul, ci îl lasă moale, fin, strălucitor și cu aspect sănătos.

Cele două nuanțe Vampire’s Kiss și Electric Tiger Lily de la Manic Panic, sunt disponibile pe site-ul și în magazinele Axelle.

Ador vopseaua Manic Panic! Tu ai încercat-o până acum?

🖤 Alege conștient produsele pe care le folosești și le consumi, alege vegan și cruelty-free 🖤

Îți mulțumesc pentru timpul acordat și te aștept în continuare pe blog! Pupici 🖤

27 thoughts on “Vampire’s Kiss – Vopsea de păr semipermanentă – Manic Panic

 1. Nu am stiut de existenta acestei vopsele de par si pare super interesanta, imi place si nuanta, e apropiata de nuanta mea, mersi pt ideea foarte buna!

  Liked by 1 person

 2. Wow, cat de intens ti-a iesit, absolut superb!!! Eu am parul natural, inca ma gandesc ce voi face cand imi vor aparea fire albe, nu as pune vopsea din comert, tot adun informatii despre solutii naturale de vopsire.

  Liked by 1 person

 3. Am si eu momente de nebunie in care aplic roz peste blond. Se vede frumos acel rosu si chiar mi-ar surade ideea sa incerc aceasta vopsea semipermanenta

  Liked by 1 person

  1. Iți mulțumesc!
   O întrebare foarte utilă, am mai menționat acest lucru într-un articol trecut 😊. Se decolorează pe pernă de obicei dacă nu folosești șampon la prima clătire. După a doua spălare nu mai am probleme, iar ce se decolorează pe pernă, se curăță ușor, nu pătează.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.