2021 a fost un an minunat! – Go vegan!

Hei, oameni faini! 🤗

🎉 Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine (și) în anul 2021! Cu toții avem multe de învățat și fiecare zi ne oferă această oportunitate.

Mă bucur enorm de mult de fiecare dată când văd câtă lume este deschisă să încerce și să adopte un stil de viață vegan. Fiecare pas este important și nu uitați că din partea mea aveți susținere totală. Mă puteți contacta oricând dacă aveți întrebări, nelămuriri sau nevoie de ajutor!

Sunt convinsă că și în anul 2022 oamenii vor deveni mai buni și mai conștienți de alegerile din viața de zi cu zi.
Să fim în continuare mai buni cu celelalte ființe din jurul nostru și, implicit, cu Planeta. La urma urmei, cu toții avem aceeași casă și trebuie să avem grijă de ea.

Și, după cum am mai spus: chit că ați făcut sau veți face această schimbare pentru animale, pentru Planeta, pentru propria sănătate sau pentru viitorul copiilor voștri, nu uitați că VEGANISMUL este singurul mod cu adevărat sigur și bun prin care vă puteți reduce impactul negativ asupra Planetei.

Le mulțumesc mult tututor colaboratorilor din acest an și abia aștept să văd ce noi produse lipsite de cruzime vor aduce pe piață!
Am reușit, împreună, să ducem mai departe informațiile legate de adoptatea unui stil de viață etic.

Le mulțumesc încă o dată colaboratorilor care au sponsorizat concursurile prin care am oferit cadouri vegane absolut minunate și delicioase următorilor mei, pe pagina de facebook: Ruxandra – Happy Little Things.

Trecere în Noul An poate să fie deprimantă și copleșitoare pentru unele persoane, din diverse motive. Încercați să nu mai fiți atât de stricți și de răi cu voi! Fiți mai îngăduitori! Aveți timp să realizați ceea ce v-ați propus, chiar dacă timpul o să fie mai mare decât v-ați imaginat inițial. Pașii mici contează mai mult decât credeți.

Nu uitați să le fiți alături animăluțelor în noaptea dintre ani.
Sunetele artificiilor și petardelor sunt extrem de traumatizante pentru ele și, din păcate, foarte multe animăluțe își pierd viața an de an în această perioadă: de frică, din cauza oamenilor care le fac rău intenționat și din cauza dezorientării care le aduce în fața accidentelor de toate felurile.
Putem să trecem în Noul An și fără atât de multă gălăgie și poluare! Este o zi ca oricare alta, nu se schimbă totul după ora 00:00 și nu o luăm de la 0 ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
Fiți mai atenți la tot ce aveți în jurul vostru!

Vă doresc, tuturor, Un An Nou minunat, bun, plin de realizări, compasiune, fericire, sănătate, iubire și plin de tot ceea ce vă doriți! 💚

🎉 La mulți ani! 🎉

GO VEGAN!

🖤 Alege conștient produsele pe care le folosești și le consumi, alege vegan și cruelty-free 🖤

Îți mulțumesc pentru timpul acordat și te aștept în continuare pe blog! Pupici 🖤

20 thoughts on “2021 a fost un an minunat! – Go vegan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.