ISOKOR – Produse ecologice și vegane de curățare și igienizare

Luna aceasta am testat câteva soluții ecologice și vegane pentru uz casnic, de curățare și igienizare, de la ISOKOR.

Cele 8 opțiuni sunt certificate V-Label, bio și nu sunt testate pe animale (nici ingredientele componente și nici produsul finit).
Nu au în componență ingrediente toxice și sunt sigure pentru oameni, animale și mediu.
Conținutul lor este complet biodegradabil!

Soluțiile nu sunt parfumate, ci au un miros plăcut, care abia se simte la și după aplicare. În urmă rămâne un miros curat, proaspăt.

Soluțiile de tip spray întotdeauna au fost pe placul meu. Acestea facilitează aplicarea corespunzătoare și pătrunderea lor chiar și în zonele greu accesibile.

Primul produs testat a fost Anti Urine Cleaner – această soluție are proprietăți antibacteriene, ce îndepărtează cu ușurință petele de urină ale animăluțelor, petele de vomă, și elimină mirosurile neplăcute. Poate fi folosită pe și în cuști, litiere și pe toate suprafețele, inclusiv pe covoare și țesături.

Eu am aplicat-o pe litiere, după ce am aruncat nisipul vechi, înainte de a pune altul nou și pe lopățele.
Mod de folosire: am agitat-o bine, am pulverizat-o în interiorul și în exteriorul litierelor, am lăsat-o să acționeze timp de maxim 5 minute, am îndepărtat totul cu o cârpă umedă, apoi le-am clătit cu apă. Soluția este sigură pentru animalenu conține ingrediente toxice!
A curățat orice urmă de murdărie și a eliminat complet mirosurile neplăcute.
Nu este o soluție parfumată! – deci nu o să îți faci griji că animăluțele vor refuza folosirea litierelor.
Poate fi aplicată pe suprafețe metalice, lemn, plastic, gresie, cauciuc și pe diverse tipuri de țesături.

Baby Cleaner de la ISOKOR, este o soluție lichidă de tip spray, hipoalergenică, cu proprietăți antibacteriene, ideală pentru spălarea mobilierului și jucăriilor pentru copii. Fiind un produs sigur, copilul se poate juca în continuare imediat după utilizarea produsului.

Eu am ales această soluție pentru a o folosi în dormitor și pe covorașul de yoga.
Am pulverizat-o pe diverse suprafețe, precum: mobilă, cadrul patului, calorifere, diverse mânere, pe ușă, pe cadrul oglinzii și pe covorașul de yoga. Fiind o soluție cu proprietăți dezinfectante, dar totodată sigură, fără ingrediente toxice, mi se păre de mare ajutor în casă, chiar dacă ai sau nu copii.

Mod de folosire: am agitat bine soluția, am pulverizat-o pe suprafețele dorite, am lăsat-o să acționeze 30 de secunde, apoi am șters totul cu o cârpă moale și curată.
În urmă rămâne un miros fresh și curat.

Două soluții de mare ajutor în bucătărie: frigider curat și bucătărie curată

“Frigider curat” este o soluție ideală pentru curățarea și igienizarea frigiderului, congelatoarelor și cutiilor frigorifice (atât în interior, cât și în exterior).
Degresează, elimină bacteriile și mirosurile, îndepărtează complet murdăria, inclusiv mucegaiul, și lasă în urmă un miros proaspăt.
Poate fi folosită și la curățarea diverselor electrocasnice, precum cuptoare cu microunde și la curățarea lăzilor frigorifice portabile.
După ce am agitat soluția, am aplicat-o și am lăsat-o să acționeze 3 minute, am îndepărtat totul cu o cârpă moale și curată.

Soluția “Bucătărie curată” este o soluție puternic degresantă, cu proprietăți dezinfectante, ce îndepărtează grăsimea și orice urmă de murdărie din bucătărie. Poate fi pulverizată pe: plastic, sticlă, faianță, blaturi, chiuvete, aragaz, lemn, etc.; și pe: blaturi, cuptoare, cuptoare cu microunde, mobilier etc.
Eu am folosit-o inclusiv în interorul friteuzei, mai ales pe geamul ușii.
Am lăsat-o să acționeze 5 minute, apoi am curățat suprafețele cu o cârpă umedă, de mai multe ori.
Poate fi folosită și în baie, dar și în școli, pensiuni, hoteluri, saloane etc.

Ambele produse oferă strălucire, nu atacă suprafețele și nu lasă pete sau urme.

“Tapițerie curată” este o soluție ideală pentru spălarea tapițeriei, a mobilierului tapițat și a textilelor de orice tip, precum: scaune și fotolii auto, canapele, covoare, rucsacuri, genți, corturi etc.
Aceasta pătrunde în profunzime, elimină complet murdăria, petele (de cafea, urină, suc etc.) și mirosurile neplăcute și are efect antibacterian.
Nu decolorează și nu lasă pete!

Mod de folosire: agită soluția, pulverizeaz-o de la o distanță de 15cm, las-o să acționeze maxim 5 minute, freacă suprafețele cu o cârpă, îndepărtează soluția cu ajutorul unui burete cu apă, apoi șterge din nou cu o cârpă uscată.
Asta e tot!

Cleaner Clinic este soluție hipoalergenică, cu efect dezinfectant, antibacterian, ce poate fi pulverizată pe mâini și pe diverse suprafețe – împiedică dezvoltarea microorganismelor, germenilor și bacteriilor.
Este o soluție ideală pentru uz casnic și industrial.

Dacă o aplici pe mâini, trebuie să aștepți 30 de secunde să își facă efectul, apoi o poți lăsa să se usuce sau să te ștergi/clătești pe mâini cu apă.
Nu usucă pielea! Dacă o aplici pe diverse suprafețe, las-o să acționeze timp de 3 minute, apoi șterge suprafețele cu o cârpă curată și uscată.

Este una dintre soluțiile ce nu ar trebui să îți lipsească din casă, mai ales că o poți folosi pe orice suprafață, fără să îți faci griji că va lăsa urme sau pete.

Soluția Anti mucegai este o soluție bio care ajută la îndepărtarea mucegaiului și a altor pete organice din casă. Poate fi aplicată pe diverse suprafețe, precum: plăci, rame, crăpături etc.
Are efect antibacterian, este 100% biodegradabilă și nu conține substanțe periculoase.
Totodată, mirosul ei abia se simte, un lucru pe care nu l-am mai întâlnit niciodată la soluțiile clasice. Acelea efectiv simțeai că te “elimină” și pe tine odată cu murdăria.

În momentul de față, singurul loc în care mai apare mucegai în casă, este în mașina de spălat rufe – mai exact sub sertarul pentru detergent, balsam și alte soluții, și ocazional sub mașina de spălat rufe (dacă se întâmplă să fie multă umezeală).
Mie mi-a fost de mare folos la îndepărtarea lui. Pur și simplu am agitat soluția, am pulverizat-o pe suprafețele dorite și am lăsat-o să acționeze timp de 3 minute, apoi am curățat totul cu apă și cu ajutorul unei cârpe. Mucegaiul a fost eliminat cu ușurință și nu a fost necesar să insist/să frec prea mult zonele. Îmi place și mă voi baza în continuare pe ea, mai ales că este sigură pentru pielea umană și animală.

Baie curată este o soluție bio ce poate fi folosită pentru curățarea zilnică a băii. Îndepărtează orice urmă de murdărie din baie, inclusiv urmele de var de pe cabinele de duș, gresie etc., urmele de săpun și calcarul.
Degresează și are efect antibacterian, este sigură pentru oameni și animale, este eficientă în eliminarea mirosurilor neplăcute, nu zgârie suprafețele și nu lasă urme sau pete. Este 100% biodegradabilă.

Am folosit-o pe toate suprafețele din baie: cadă, faianță, gresie, chiuvetă, pe și în toaletă, pe rama geamului, robinete, calorifer și pe exteriorul mașinii de spălat rufe.

Mod de folosire: am agitat soluția, am pulverizat-o pe suprafețe, am lăsat-o să acționeze 5 minute, apoi am îndepărtat-o cu o cârpă curată și umedă (poți folosi și perii dacă murdăria nu se ia cu ușurință).
Baia a rămas curată și strălucitoare, iar în urmă a rămas un miros plăcut, subtil și deloc deranjant/înțepător.

Foarte important!

Soluțiile pot fi aplicate direct pe suprafețele dorite și nu trebuie diluate sau combinate cu alte soluții. În timp, sub influența temperaturii, își pot schimba culoarea și consistența, dar acest lucru nu afectează calitatea lor.
Trebuie păstrate în ambalaje închise, ferite de îngheț, la temperaturi între 5⁰C și 35⁰C.
Deși nu conțin ingrediente toxice și iritante, tot trebuie evitat contactul cu ochii și nu trebuie lăsate la îndemâna copiilor.
Pe ambalaje vei găsi data de producție – folosește-le în decurs de 2 ani.

Produsele sunt disponibile pe site-ul Produseco și în magazinele partenere: Emag și Elefant.

Sunt mulțumită de produsele testate și le voi recumpăra 😊 ți le recomand cu mare drag, mai ales că sunt sigure din toate punctele de vedere și sunt prietenoase cu mediul, oamenii și animăluțele!

Ție cum ți se par aceste produse? Ai încercat vreo soluție de la ISOKOR?

🖤 Alege conștient produsele pe care le folosești și le consumi, alege vegan și cruelty-free 🖤

Îți mulțumesc pentru timpul acordat și te aștept în continuare pe blog! Pupici 🖤

12 thoughts on “ISOKOR – Produse ecologice și vegane de curățare și igienizare

  1. Nu cunosc aceste produse ecologice de curățenie, dar mi-ar plăcea să le folosesc. Mulțumesc pentru recomandare și info, le voi căuta neapărat.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.