Vegan Delights 2 – Gluten-Free

Vegagan Delights vegan gluten-free organic cacao raw vegan baton

După cum am promis în urmă cu câteva săptămâni, am revenit cu un nou articol din seria “Vegan Delights“. Dacă încă nu ai citit primul articol, îl găsești dând un click aici.

Pentru că problema multor persoane de a încerca lucruri noi și vegane, este strâns legată de locul în care se găsesc și de prețurile acestora, am hotărât să includ în acest articol câteva produse ce se găsesc în farmaciile Bebe Tei – atât în online, cât și în farmaciile fizice – dar care se găsesc și în alte magazine de pe piață – supermarketuri, hypermarketuri, alte magazine fizice sau online și în unele magazine naturiste. Pe lângă asta, bunătățile prezentate sunt consistente, iar prețurile lor sunt accesibile. Totodată, am decis ca toate produsele incluse în acest articol să fie fără gluten 😊

SCHOCK'S - batoane ecologice crocante cu susan, 75g (3×25g) vegan

SCHOCK’S – batoane ecologice crocante cu susan, 75g (3×25g)

Am ales să prezint aceste batoane, deoarece majoritatea batoanelor cu susan de pe piață, au în componență miere. Cum mierea nu este vegană, am găsit soluția perfectă pentru cei care doresc să vadă care este diferența, pentru cei care caută un înlocuitor sau pentru cei care vor să încerce noi bunătăți de pe piață. Pentru mine, aceste batoane au același gust pe care îl au cele ce conțin miere – cât timp am fost vegetariană, deși nu mâncăm miere pur și simplu, o găseam în multe batoane cu cereale sau susan – iar acum, acestea sunt înlocuitorul perfect. Ingrediente: semințe de susan 60%, extract din frunze de agave (inulină de agave), sirop de orez, nectar de agave. Valoare energetică: 130kcal/25g – 521kcal/100g. Produsul se găsește în farmaciile Bebe Tei, Kaufland și în diferite magazine naturiste și online. Nu conține gluten.

ICHOC - ciocolată albă cu vanilie, 80g - produs vegan, certificat ecologic

ICHOC – ciocolată albă cu vanilie, 80g – produs vegan, certificat ecologic

Sunt o mare iubitoare de ciocolată, iar cea albă este printre preferatele mele. Până de curând mi-a fost foarte greu să găsesc o ciocolată albă vegană, dar cum piața produselor de acest tip este în continua creștere, încep să găsesc mult mai ușor ceea ce-mi doresc. Ciocolata are exact gustul ciocolatei albe (cu care este obișnuită toată lumea) de pe piață. Diferența este dată de faptul că pentru această ciocolată nu a fost nevoie să fie abuzată nicio văcuță, deci este cruelty-free, vegană și foarte gustoasă 😊 Ingrediente: unt de cacao 37%, zahăr brut din trestie, lapte praf de orez (sirop de orez, pudră de orez), griș din nuci de tigru, păstăi de vanilie bourbon. Valoare energetică: 595kcal/100g. Ciocolata nu conține gluten. Se găsește în farmaciile Bebe Tei, în unele magazine naturiste, dar și în unele magazine online.

LIFEBAR - baton raw vegan, cu ciocolată, 25g

LIFEBAR – baton raw vegan, cu ciocolată, 25g

Cum eu sunt adepta curmalelor în prăjituri și batoane, mai ales în combinație cu nuci și ciocolată, acest baton este pur și simplu perfect. Ingrediente: curmale, nuci 26% (caju raw, migdale bucăți și pastă de migdale), ciocolată 9% (cacao pudră, unt de cacao). Valoare energetică: 378kcal/100g. Nu conține gluten, zahăr, aditivi și organisme modificate genetic. Îl găsești în farmaciile Bebe Tei și în diverse magazine naturiste, fizice și online.

Cocoa vegan one bite

COCOA – One Bite – 3 tipuri de ciocolată raw

Dacă dorești un plus de enegrie dintr-o singură mușcătură, cei de la COCOA au găsită soluția perfectă și delicioasă. Cele trei tipuri de ciocolată raw vegană, nu conțin gluten și ingredientele sunt certificate ecologic. Se găsesc în câteva magazine fizice și online și în farmaciile Bebe Tei.

Cacao Cocoa vegan one bite ciocolată

1 – COCOA – One Bite – Ciocolată raw vegană cu cacao, 15g. Ingrediente: boabe de cacao brute, zahăr din flori de cocos, unt de cacao, migdale, vanilie, lecitină de floarea-soarelui. Valoarea energetică: 89,4 kcal/15g – 596 kcal/100g.

Cocoa vegan one bite ciocolată vegana cu scorțișoară

2 – COCOA – One Bite – Ciocolată raw vegană cu scorțișoară, 15g. Ingrediente: zahăr din flori de cocos, unt de cacao, migdale, boabe de cacao brute, scorțișoară 3%, vanilie, lecitină de floarea-soarelui. Valoare energetică: 640kcal/100g – 96kcal/15g.

Cocoa vegan one bite ciocolată vegana cu cocos

3 – COCOA – One Bite – Ciocolată raw vegană cu cocos, 15g. Ingrediente: zahăr din flori de cocos, unt de cacao, boabe de cacao brute, ulei de cocos 16%, migdale, vanilie, lecitină de floarea-soarelui. Valoare energetică: 610kcal/100g – 91,5kcal/15g.

Roobar baton vegan raw vegan

ROOBAR – Batoane raw vegane, fără gluten, fără soia și certificate organic

O să prezit și de data acesta tot 3 tipuri de batoane raw. Cei de la ROOBAR au foarte multe sortimente și se găsesc foarte ușor pe piață: în farmaciile Bebe Tei, în Kaufland, am găsit la un moment dat și într-un Mega Image mai mare (dar nu mai știu exact unde), în foarte multe magazine fizice, naturiste, cât și în magazinele online.

Roobar cacao nibs roobar gluten free

1 – ROOBAR – Cacao Nibs, baton raw, fără zahăr adăugat, 30g. Ingrediente: curmale, migdale, miez din boabe de cacao 6%, pudră de cacao. Valoare energetică: 387kcal/100g – 121kcal/30g.

Roobar cherry and maca vegan raw vegan gluten-free organic

2 – ROOBAR – Baton raw cu cireșe și maca, 60g. Ingrediente: caju, cireșe 28%, proteină de orez, fulgi de cocos, nectar din flori de cocos, fulgi de ciocolată (cacao, zahăr de cocos, unt de cacao), unt de cacao, maca 2%. Valoare energetică: 460kcal/100g – 276kcal/60g.

Roobar cherry party vegan gluten-free organic raw vegan

3 – ROOBAR – Cherry Party – Baton raw vegan cu cireșe, 30g. Ingrediente: caju, cireșe 25%, curmale, fulgi de cocos, fulgi de ciocolată (masă de cacao, zahăr de cocos, unt de cacao) 5%, unt de cacao. Valoare energetică: 478kcal/100g – 143kcal/100g.

În curând o să revin și cu partea a treia din seria Vegan Delights. Tu ai încercat vreunul dintre produsele prezentate? Dacă da, cum ți s-a părut? Dacă nu ai încercat aceste produse, sper că am reușit să îți stârnesc curiozitatea și să le cauți și tu data viitoare când mergi la cumpărături 😊

🖤 Alege conștient produsele pe care le folosești, alege vegan și cruelty-free 🖤 Nu uita să reciclezi corespunzător fiecare ambalaj în parte.

Îți mulțumesc pentru timpul acordat și te aștept în continuare pe blog cu noi articole 🖤 Pupici

20 thoughts on “Vegan Delights 2 – Gluten-Free

 1. Foarte interesant si util articolul tau, nu doar pentru cei vegani dar si pentru cei care, din motive de sănătate, trebuir sa aiba o dieta fara gluten.
  Este o plăcere să te urmăresc, articolele tale sunt asa de interesante.

  Liked by 1 person

 2. Oh, Doamne, vai vai!
  Păi crezi că te-ai scos cu pupicii ăia de la sfârșit?
  Doamne, Doamne, vai vai!
  Păi crezi că te-ai scos?
  Uite cum mă bat cu pumnii în cap că am citit, uite!
  Doamne, Doamne, vai vai!
  Cum m-ai pus tu la îngrășat!
  Păi chiar crezi că eu o să pot rezista să nu le comand pe toate și să le înfulec de cum vor ajunge? Doamne, vai vai!
  Delicios! Dar să știi că sunt serios, m-ai cam pus în pericol!
  Uite un pont, ca de la mine așa:
  Data aviatoare dă-ne și prețurile. Știu, e un pic de muncă în plus, dar merită.
  Felicitări, Ruxandra!

  Like

  1. Doamne, doamne și vai, vai, dar ete că te-am pus la îngrășat bine de tot 😂
   Eeeh și tu acum 😂 nu pun prețurile că diferă de la magazin la magazin și nu îmi place ideea de a scrie asta pe blog. În schimb, aș putea să zic că niciun produs nu e scump 😁 sunt prețuri accesibile pentru toți. Hai poate ciocolata să fie ceva mai scumpă, dar merităăă ❤❤
   Păi vezi că merge? Am pus pupici și te-am pus la îngrășat într-un mod elegant 😂
   Mulțumesc pentru aprecieri, Alex! 😊

   Liked by 1 person

 3. Toate arata bine si chiar imi este pofta sa vad si cum este gustul. Cred ca batoanele cu susan sunt delicioase. Imi aduc aminte de copilarie

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.