Planeta Organica – Skin Super Good – Produse vegane de igienă și îngrijire corporală

Am fost extrem de încântată de produsele de la Planeta Organica din gama Skin Super Good pe care le-am testat data trecută și din acest motiv am decis să mai încerc câteva variante.

Găsești mai multe detalii despre produsele folosite în trecut, AICI.

Scruburi pentru corp

Ambele produse exfoliază pielea în mod delicat, o lasă hrănită, hidratantă și fină.
Datorită ingredientelor nutritive și revitalizante, pielea rămâne elastică, tonifiată, radiantă și fără acea senzație de strângere.

Preferatul meu dintre cele două este scrubul Granola&Macadamia (cu 99% ingrediente de origine naturală), care are un miros extrem de plăcut de nuci, zahăr și ovăz.
Conține: fulgi de ovăz, ulei organic de Macadamia și extract organic de smochine (bogat în vitamina B, vitamina C și polizaharide).

Și cel cu Mango și semințe de Chia (cu 97% ingrediente de origine natirală) îmi place, doar că mirosul seamănă un pic cu cel al miezului sâmburilor de caise (pe care le evit), combinat cu mirosul uleiului de cocos.
Conține: extract organic de mango (bogat în beta-keratină), semințe de Chia (bogate în antioxidanți și vitamine B) și ulei organic de cocos (bogat în proteine din plante și vitamaminele A, E și K).

Geluri de duș

În afara faptului că aceste geluri de duș spală delicat pielea și o lasă hranită și hidratată, nu o irită și nu o usucă în timp. Pe lângă asta, îmi place mult că ambalajele sunt prevăzute cu pompiță, ceea ce face ca dozarea să fie ușoară și să nu “pierd” din produs atunci când mă spăl.

Gelurile se îndepărtează ușor de pe piele, iar mirosul lor este fresh, relaxant, revigorant și încântător. Toate au la bază nucile de săpun indiene.

Gelul de duș Fresh Basil & Frozen Mandarin (ENERGY BOMB) – care conține extract organic de mandarine (tonifiază pielea și o lasă moale și radiantă), extract organic de busuioc (plin de vitamine, ce ajută piele să rămână tânără) și extract organic de grapefruit (menține elasticitatea și fermitatea pielii);

Gelul de duș Coconut & Vanilla Banana (NO STRESS) este gelul de duș preferat al oamenilor care adoră aroma dulce a celor 3 ingrediente la un loc. Mie acest gel de duș mi s-a părut un pic mai lichid în comparație cu celelalte două.
Acesta conține extract organic de banane, ulei de cocos organic și extract organic de vanilie din Madagascar. Cele trei ingrediente protejează pielea, o hidratează și o lasă moale și catifelată;

Gelul de duș Green Tea & Golden Papaya (100% VITAMINS) este preferatul meu dintre cele 3. Pur și simplu ador aroma lui fresh-fructată!
Conține extract organic de ceai verde (care este plin de nutrienți și antioxidanți, ce lasă pielea foarte moale și plăcută la atingete), extract organic de busuioc (plin de vitamine, ce mențin pielea tânără) și extract organic de papaya (conține papaină ce curăță pielea delicat și o lasă plăcut parfumată).

Geluri de duș cu semințe de busuioc

Aceste geluri de duș sunt perfecte dacă dorești să ai parte de o exfoliere delicată a pielii la fiecare spălare.
Baza lor este lipicioasă și gelatinoasă, iar în contact cu apa devin cremoase.
Ambele conțin 98% ingrediente de origine naturală, au un miros fresh (ușor fructat), curat și îndepărtează murdăria într-un mod blând, fără să usuce sau să irite pielea.

Semințele de busuioc sunt bogate în minerale, antioxidanți și vitamine (precum Vitaminele: A, B și K), tonifiază pielea și o lasă hidratată și radiantă.

Organic Guarana&Basil Seeds, este un gel de duș energizant, ce conține extract organic de guarana, semințe de busuioc și extract organic de căpșuni (cu acțiune nutritivă și emolientă).

Organic Passion Fruit&Basil Seeds este un gel de duș antioxidant, ce lasă pielea moale și catifelată.
Conține: extract organic de fructul pasiunii, semințe de busuioc și ulei esențial de lime (bogat în Vitamina C).

Creme pentru corp

Ador cremele pentru corp cu miros dulce și fructat, iar acestea sunt printre preferatele mele.
Conțin 98% ingrediente de origine naturală ce hidratează și hrănesc intens pielea, o protejează, o calmează, îi păstrează elasticitate și o lasă moale și catifelată, cu aspect plăcut și sănătos.
După aplicarea lor, pielea nu rămâne lipicioasă sau uleioasă.
Aroma lor fructată este relaxantă, iar pielea rămâne parfumată delicat.

Raspberry Fluff, este o cremă anti-stress, ce conține extract organic de zmeură (bogată în Vitaminele A, B și C), ulei organic de migdale și extract organic de vanilie.

Strawberry Vacation este o loțiune de corp relaxantă, ce conține extract organic de căpșuni, extract organic de banane și ulei organic de migdale.

Cele două creme nu au un miros foarte clar la aplicare (cel puțin pe pielea mea), ci abia după 2-3 minute se simte exact aroma lor plăcută, dulce și delicată.

Evident, m-au încântat produsele încercate și cu siguranță le voi acționa și de acum în colo – toate sunt vegane și cruelty-free, realizate din ingrediente naturale, nutritive și sigure pentru piele.

Produsele sunt disponibile pe site-ul Beautyforyou (b4y) și în magazinele fizice Beauty for You din:
• Timișoara – centrul comercial Euro;
• Iași – Iulius Mall;
• Craiova – Mercur;
• Târgul-Mureș – Shopping City.
O parte dintre ele sunt disponibile în magazinele DM și în hipermarketurile Kaufland și Auchan.

Tu ai folosit acest brand până acum? Cum ți se pare gama Skin Super Good? Ce produs te atrage cel mai mult?

🖤 Alege conștient produsele pe care le folosești și le consumi, alege vegan și cruelty-free 🖤

Îți mulțumesc pentru timpul acordat și te aștept în continuare pe blog! Pupici 🖤

21 thoughts on “Planeta Organica – Skin Super Good – Produse vegane de igienă și îngrijire corporală

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.