Ma Baker – Giant Bar – Batoane cu ovăz și fructe

Se găsesc din ce în ce mai multe batoane vegane pe piață, iar acest lucru mă încântă enorm!

Este atât de frumos să vezi cum crește cererea produselor etice în fiecare zi!

De la brandul Ma Baker sunt disponibile 16 alternative vegane Giant Bar.

Despre variantele Giant Bar

  • flapjacks – batoane-prăjituri/plăcinte dulci realizate din ovăz, sirop de zahăr din trestie de zahăr (renumitul Golden Syrup) și bucăți de fructe/nuci/alune etc;
  • toate batoanele sunt realizate handmade într-o brutărie administrată de o familie din UK;
  • sunt extrem de delicioase și consistente – pot înlocui cu ușurință o masă, deoarece conțin în jur de 400kcal și îți dau energie pentru circa 4-6 ore;
  • pot fi luate în călătorii, la antrenamente, ieșiri în oraș, la muncă sau pur și simplu consumate acasă, mai ales că sunt de mare ajutor în zilele extrem de active, ocupate sau leneșe;
  • nu conțin grâu;
  • uleiul de palmier provine din surse sustenabile și este certificat RSPO.

Batonul de ovăz cu căpșuni este incredibil de bun, dulce și aromat! Căpșunile fac parte dintre fructele mele preferate, iar de cele mai multe ori le consum ca atare sau în iaurturi vegane.
Are 408 kcal și conține: ovăz (41%), uleiuri vegetale (palmier, rapiță), sirop de trestie de zahăr (golden syrup), zahăr de trestie, bucăți de căpșuni (4%) (suc de fructe și piure de fructe din concentrat – suc de căpșuni, piure de căpșuni, piure de mere, suc de cireșe – zahăr, sirop de fructoză, făină de orez, agent de gelificare: pectină; corector de aciditate: acid citric; aromă naturală), agent de umezire: glicerină vegetală; făină de soia, căpșuni (0,5%), aromă.

Batoanele de ovăz cu zmeură, cireșe, merișoare și afine, aduc vara mai aproape de tine prin aromele lor puternice și gustul intens de fructe proaspete. Efectiv le ador!

Batonul de ovăz cu zmeură, conține: ovăz (41%), uleiuri vegetale (ulei de rapiță, ulei de palmier*), sirop de trestie de zahăr, zahăr din trestie, bucăți de fructe de zmeură (4%) [din suc de fructe și din piure de fructe concentrat (suc de zmeură, piure de zmeură, piure de mere), zahăr, sirop de fructoză, făină de orez, aromă, agent de gelificare: pectină; corector de aciditate: acid citric], agent de umezire: glicerină vegetală; făină de soia, zmeură (0,5%), arome.
Are 90g – 411kcal.

Batonul de ovăz cu afine face parte dintre cele mai gustoase! Consum afine în multe preparate, în special în: iaurturi, băuturi, batoane, salate de fructe, gemuri și în diverse prăjituri.


Acesta conține: ovăz (42%), uleiuri vegetale (ulei de palmier și de rapiță), sirop de trestie de zahăr, zahăr din trestie de zahăr, bucăți de afine (4%) [din suc de fructe și din piure de fructe concentrat (suc de afine, piure de zmeură, piure de mere, sirop de afine), zahăr, sirop de glucoză-fructoză, făină de orez, aromă, agent de gelificare: pectină; corector de aciditate: acid citric; aromă naturală, fibre de citrice], făină de soia, agent de umezire: glicerină vegetală; afine (0,5%), arome.
Are 90g și 397kcal.

Batonul cu cireșe are 402kcal, iar cel cu merișoare 404kcal – și pe aceste fructe le consum destul de des, mai ales în iaurturi și gemuri.

Când eram copil mâncam frecvent caise, acum nu mă mai atrag atât de mult.
Cu toate astea, batonul mi-a plăcut, deși gustul de caise m-a făcut să nu îl consum prea repede.
Are 403kcal/90g.

Pentru că tot am adus copilăria în discuție, merele sunt unele dintre fructele mele favorite încă de atunci, mai ales cele verzi.
Acest baton are gust intens, iar combinația de măr cu scorțișoară este absolut genială, imită foarte bine savoarea plăcintei cu mere. Are 377kcal și conține: ovăz (40%), uleiuri vegetale (palmier și rapiță), sirop de trestie de zahăr, zahăr din trestie de zahăr, măr (6.5%) (măr, antioxidant: acid ascorbic), agent de umezire: glicerină vegetală; făină de soia, aromă, scorțișoară pudră.

De mai bine de un an am început să introduc din nou bananele în alimentație, dar în cantități foarte mici, iar batoanele acestea sunt perfecte pentru mine.
Conțin: ovăz (41%), uleiuri vegetale (palmier și rapiță), sirop de trestie de zahăr, zahăr din trestie de zahăr, banane (5%), agent de umezire: glicerină vegetală; făină de soia, aromă naturală.
393kcal/baton 90g.

Mango este unul dintre fructele pe care le-aș consuma zilnic. Gustul dulce-fructat, o combinație de portocale, piersici și ananas, este absolut încântător, iar amestecul de măr cu mango este demențială!


Batonul cu mango, conține: ovăz (40%), uleiuri vegetale (palmier și răpiță), sirop de trestie de zahăr, zahăr din trestie de zahăr, agent de umezire: glicerină vegetală; măr (3.5%) (măr, antioxidant: acid ascorbic), făină de soia, mango (3%) (mango, zahăr din trestie de zahăr, corector de aciditate: acid ascorbic), aromă.
Batonul are 402kcal.

Toate batoanele sunt delicioase și sățioase, perfecte pentru orice moment al zilei.

Nu-i așa că e minunat să regăsești gustul fructelor proaspete în aceste batoane, în orice perioadă din an?

Opțiunile Giant Bar se găsesc în magazinele: DM, Mega Image, Bebe Tei, Farmacia Tei, Carrefour, în benzinăriile MOL și OMV, pe site-ul Ma Baker România, dar și în alte magazine fizice și online.

Revin cu restul variantelor într-un nou articol.

Tu le-ai încercat până acum? Care este preferatul tău?

🖤 Alege conștient produsele pe care le folosești și le consumi, alege vegan și cruelty-free 🖤

Îți mulțumesc pentru timpul acordat și te aștept în continuare pe blog! Pupici 🖤

19 thoughts on “Ma Baker – Giant Bar – Batoane cu ovăz și fructe

  1. Imi plac batoanele cu afine si cele cu merisoare. Parca pe acestea le-am incercat din ce retin.. Sunt faine, destul de dulci pentru mine. E bine ca sunt consistente. ^_^

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.