Ma Baker – Giant Bar – Batoane de ovăz cu nucă de cocos, fistic, migdale, nuci și alune

În ultimele săptămâni m-am delectat cu batoanele Giant Bar – despre cele cu fructe am scris aici 😊 – în articolul precedent găsești inclusiv detalii generale despre brand.

Toate sunt atât de bune, încât abia aștept să încerc și alte variante vegane Ma Baker!

În acest articol le vei descoperi pe cele cu nucă de cocos, fistic, migdale, nuci și alune.

Batoane de ovăz cu nucă de cocos și batoane de ovăz cu arahide

Iubesc nuca de cocos și ador untul de arahide! Le folosesc atât de des în prăjituri, încât era aproape imposibil să nu îmi placă batoanele acestea.

Sunt atât de gustoase și aromate, încât și cele mai sceptice persoane vor fi surprinse.

Batonul de ovăz cu nucă de cocos, conține: ovăz (41%), uleiuri vegetale (palmier și rapiță), sirop de zahăr din trestie de zahăr, zahăr din trestie de zahăr, nucă de cocos (4%), agent de umezire: glicerină vegetală; făină de soia, aromă.

Batonul de ovăz cu arahide conține arahide și unt de arahide, mirosul fiind puternic și irezistibil: ovăz (38%), uleiuri vegetale (palmier și rapiță), sirop de zahăr din trestie de zahăr, zahăr din trestie de zahăr, arahide (7%), unt de arahide (5%), agent de umezire: glicerină vegetală; făină de soia.
Are 425kcal.

Dacă vrei să gătești câteva rețete minunate, poate te inspiră creațiile mele – folosește bara de căutare de pe blog pentru a le găsi mai ușor. Spre exemplu, poți scrie: prăjitură, tort, fursecuri, cheesecake.

Îmi plac migdalele și cremele de migdale, atât timp cât nu sunt amare – asemănătoare cu miezul sâmburilor de caise la care sunt alergică.
Din păcate, acest baton nu a fost pe placul meu, dar l-au consumat cei din familie.
Batonul conține: ovăz (38%), uleiuri vegetale (palmier și rapiță), sirop de zahăr din trestie de zahăr, zahăr din trestie de zahăr, caise (5%), agent de umezire: glicerină vegetală; migdale (3%), făină de soia, nuci mixte (1%) (arahide, migdale, nuci), aromă.
Are 411kcal/90g.

Ador fisticul, mai ales în înghețată, toppinguri și budinci.
Deși sunt obișnuită cu gustul lui puternic – cel mai des să îl consum ca atare și ocazional îl adaug în salate – mi-a plăcut să îl descopăr în aceste batoane, chiar dacă aici aroma lui nu este atât de intensă.
Batonul de ovăz cu fistic este simplu, dulce și ușor de consumat.
Are 384kcal/90g și conține: ovăz (40%), uleiuri vegetale (palmier și rapiță), sirop de trestie de zahăr, zahăr din trestie de zahăr, agent de umezire: glicerină vegetală; fistic (3.5%), făină de soia, aromă.

Nucile și alunele de pădure au făcut parte din copilăria mea și cred că din copilăria multor altor persoane.
Fie că erau consumate ca atare, adăugate în prăjituri sau diverse deserturi, pe mine mă încântau aproape mereu.
Dintre cele două, alunele de pădure erau preferatele mele și câteodată refuzam să le mănânc pentru a le lăsa veverițelor 😁 Stăteam în grădină, în liniște și le priveam cu mare încântare.

Batonul de ovăz cu alune de pădure este absolut genial și îmi aduce aminte de alunele proaspăt culese.
Conține: ovăz (41%), uleiuri vegetale (palmier și rapiță), sirop din trestie de zahăr, zahăr din trestie de zahăr, agent de umezire: glicerină vegetală; făină de soia, nuci mixte (2%) (arahide, migdale, nuci), alune de pădure (2%), măr (1%) (măr, antioxidant: acid ascorbic), aromă.
Are 422kcal.

Nucile le adoram în cozonaci, iar acum mă bucur de ele în alternativele vegane – în viitor îți voi prezenta o rețetă vegană delicioasă, de cozonaci.
Batonul de ovăz cu nuci este dulce și conține: ovăz (38%), uleiuri vegetale (ulei de rapiță, ulei de palmier), sirop de zahăr din trestie de zahăr , zahăr, nuci (6%), curmale (6%), glicerină vegetală, făină de soia, aromă.

Ai încercat până acum nucile pecan? Eu le-am descoperit în urmă cu câțiva ani în granola și mi-au plăcut super mult. De atunci le consum destul de des.
Nucile pecan au gustul asemănător cu nucile “obișnuite” doar că sunt atât de puternice și sunt ceva mai dulci.
Batonul de ovăz cu nuci pecan, conține: ovăz (40%), uleiuri vegetale (palmier și rapiță), sirop de zahăr din trestie de zahăr, zahăr din trestie de zahăr, agent de umezire: glicerină vegetală; nuci pecan (4%), nuci (3.5%), făină de soia, aromă.
Are 436kcal/90g.

Orice varianta ai alege dintre toate cele 16 disponibile în acest moment, sunt convinsă că te va încânta 😊 toate sunt dulci, sățioase și absolut delicioase!

Opțiunile Giant Bar se găsesc în magazinele: DM, Mega Image, Bebe Tei, Farmacia Tei, Carrefour, în benzinăriile MOL și OMV, pe site-ul Ma Baker România, dar și în alte magazine fizice și online.

Care este batonul tău preferat de la Ma Baker?

🖤 Alege conștient produsele pe care le folosești și le consumi, alege vegan și cruelty-free 🖤

Îți mulțumesc pentru timpul acordat și te aștept în continuare pe blog! Pupici 🖤

19 thoughts on “Ma Baker – Giant Bar – Batoane de ovăz cu nucă de cocos, fistic, migdale, nuci și alune

  1. Genul asta de batoane sunt numai bune cand ai nevoie de o gustare rapida. Cred ca cel cu cocos ar fi pe placul meu pentru ca iubesc tot ce are cocos

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.