Budinci și shake-uri proteice vegane – Nature’s Finest

Îmi plac mult shake-urile și budincile proteice! 😊
Îți prezint cinci opțiuni vegane, abolut delicioase, de la Nature’s Finest. Nu conțin zahăr adăugat (cu excepția budincii de chia care conține zahăr din nucă de cocos), soia și nici gluten.

Pe cele non-vegane le evitam și înainte de a fi vegană, asta pentru că nu prea mă simțeam bine după ce le consumam și mereu îmi dădeau senzația aceea de “plin”, ca și cum aș fi mâncat mult prea mult, asta în condițiile în care puneam exact cantitatea de care aveam nevoie.

Budinca de chia este cremoasă, cu gust puternic de cacao și foarte aromată.
Se prepară extrem de repede, în doar 15 minute, sau o poți lăsa la frigider peste noapte pentru a avea parte de o consistență gelatinoasă.

Mod de preparare: se amestecă o parte de pudră de budincă cu trei părți de lichid (recomand laptele vegetal sau apa).

Eu am pregătit o cantitate mai mare, pentru întreaga familie, pentru mai multe zile, și am adăugat mai mult lapte vegetal: 80g de pulbere de budincă cu 410ml lapte vegetal de soia.
Am turnat laptele treptat și am amestecat bine pentru ca praful să se dizolve complet și am lăsat budinca la frigider peste noapte.

Deși a fost un pic mai apoasă în comparație cu alte budinci încercate (pentru că am pus mai mult lichid), a fost extrem de gustoasă și îmi place ceea ce a ieșit!
Am conumat-o împreună cu fructe moi deshidratate (mango și ananas) și cu puțină nucă de cocos rasă.
E cam tot ce îți trebuie pentru un mic dejun rapid și delicios!

Cantitate recomandată este de: 1 linguriță (5g) la un pahar de apă sau lapte vegetal – astfel, o punguță de budincă de 200g, îți ajunge pentru 40 de zile.

Conține: semințe de chia (Salvia hispanica), pudră de cacao (Theobroma cacao), zahăr de nucă de cocos, pudră de aromă naturală de vanilie (Vanilla planifolia).

Din gama “Vegan Protein“, am consumat două shake-uri proteice: unul cu vanilie și unul cu ciocolată.
Ambele sunt organice și nu conțin: soia, gluten, zahăr adăugat.

Mod de preparare: mixează (amestecă sau agită) 25g de pudră cu 250ml de apă sau lapte vegetal. Mie mi-au plăcut mult mai mult shake-urile preparate cu lapte de soia și cu lapte de ovăz.

Dacă dorești să le pregătești cu apă sau cu lapte vegetal fără zahăr, poți adăuga sirop de: agave, arțar, orez, cocos etc.; după bunul plac, pentru a-l îndulci cât ai nevoie, dacă ai nevoie.
În cazul în care nu eviți zahărul, combină mai întâi 250ml de apă cu 2 lingurițe de zahăr, apoi poți adăuga pudra pentru shake.

Shake cu vanilie: amestec de proteine* (proteine din mazăre*, proteine din orez*, pudră de semințe de chia, pudră de quinoa*), aromă naturală de vanilie (4%), gumă de guar*, eritritol*.

Shake cu ciocolată: amestec de proteine* (proteine de mazăre*, proteine de orez*, pudră de semințe de chia*, pudră de quinoa*), pudră de cacao* (9%), aromă naturală de ciocolată (4%), gumă de guar*, eritritol*. – * ingrediente ecologice.

Cele două variante sunt ușor de digerat, conțin 70%, respectiv 63% proteine raw, nu provoacă balonare, inflamații și nici alergii și nu conțin hormoni.

Dintr-un pachet de 450g de pudră proteică poți prepara 18 porții de 25g. Fiecare porție de 25g conține 15,6g de proteine (ciocolată), respectiv 17,4g de proteine (vanilie).

Efectiv ador budincile, mai ales pe cele care se pot prepara destul de repede!

Tot în ultimele luni, am încercat și două variante de budinci din gama “Vegan Protein”: una cu ciocolată și una cu vanilie.
De fiecare dată le-am consumat împreună cu diverse fructe congelate și fulgi de nucă de cocos. Mi se pare combinația ideală!

Mod de preparare: • adaugă în blender 30g de pudră proteică împreună cu 250ml de apă sau lapte vegetal;
• mizează pentru 10-15 secunde;
• pune budinca în diverse farfurii/boluri și las-o la frigider pentru câteva minute.
Dacă dorești să aibă consistența mai tare, adaugă mai puțină apă sau lapte vegetal.

Fiecare porție are 86.4kcal (ciocolată), respectiv 87.6kcal (vanilie), și nu conține: soia, gluten, zahăr adăugat.
Recomandare: ar trebui consumate în 24 de ore, dar sunt bune și după 48 de ore.

Ca și în cazul shake-urilor, dacă dorești să le pregătești cu apă sau cu lapte vegetal fără zahăr, poți adăuga sirop de: agave, arțar, orez, cocos etc.; după bunul plac, pentru a-l îndulci cât ai nevoie, dacă ai nevoie.
În cazul în care nu eviți zahărul, combină mai întâi 250ml de apă cu 2 lingurițe de zahăr, apoi poți adăuga pudra pentru shake.

Budinca de vanilie: amestec de proteine (proteine din mazăre, proteine din orez, pudră de semințe de chia, pudră de quinoa), eritritol, gumă guar, aromă naturală de vanilie (5%), glicozide de steviol (0,5%).

Budinca de ciocolată: amestec de proteine (proteine de mazăre, proteine de orez, pudră de semințe de chia, pudră de quinoa), eritritol, gumă de guar, pudră de cacao (9%), aromă naturală de ciocolată (4%), glicozide de steviol (0,75%).

Cele două variante sunt ușor de digerat, conțin 55%, respectiv 52% proteine raw, nu provoacă balonare, inflamații și nici alergii și nu conțin hormoni.

Dintr-un pachet de 450g de pudră proteică poți prepara 15 porții. Fiecare porție de 30g conține 15,5g de proteine (ciocolată), respectiv 16,5g de proteine (vanilie).

Cele 5 opțiuni vegane sunt încântătoare și pe toate le găsești pe site-ul Managis Bio. Mai sunt disponibile în unele magazine Mega Image și în Farmaciile Tei și Bebe Tei.

Ai încercat aceste bunătăți? Care dintre ele te atrage cel mai mult? 😊

🖤 Alege conștient produsele pe care le folosești și le consumi, alege vegan și cruelty-free 🖤

Îți mulțumesc pentru timpul acordat și te aștept în continuare pe blog! Pupici 🖤

25 thoughts on “Budinci și shake-uri proteice vegane – Nature’s Finest

  1. Când vine de vorba despre sănătate, ar trebui să nu facem nicio concesie alimentației nesănătoase. Mi-am salvat informațiile și voi face folosi cu strictețe.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.