Alpine White – Kit pentru albire dentară – Vegan și cruelty-free

Kitul pentru albit dinții, Alpine White, este primul tratament cu lumină LED pe care l-am încercat și pot spune că am făcut alegerea perfectă!

Este ideal chiar și pentru dinții înghesuiți și strâmbi!

Este prima opțiune pe care am găsit-o în varianta vegană și cruelty-free la noi pe piață.
Până acum, am apelat doar la benzile pentru albit dinții, în ultimii ani am ales doar produse vegane și cruelty-free (evident) și mereu am avut parte de efectul dorit.

Am încercat mai demult niște benzi pentru albire dentară de la un brand foarte renumit. Pentru că acel brand nu este cruelty-free, am luat decizia de a renunța la el în urmă cu 7 ani.
Acest kit m-a surprins plăcut! Este de departe la fel de bun ca benzile testate cândva, iar pe lângă asta, niciun animăluț nu a suferit pentru ca eu să mă pot bucura de un zâmbet minunat.

În luna aprilie am început să îl utilizez corespunzător și l-am folosit o dată la 3-4 zile. Rezultatele s-au văzut încă din prima zi!

Mod de folosire:

 • m-am spălat pe dinți cu cel puțin 30 de minute înainte de folosire și am avut grijă să nu mănânc nimic în această perioadă, ci doar să consum apă la nevoie;
 • înainte de a aplica gelul, am avut grijă să îmi șterg dinții cu un șervețel;
 • am aplicat gelul atât în partea de sus, cât și în partea de jos, apoi am introdus în cavitatea orală piesa cu lumină LED și am mușcat din ea;
 • programul de albire se oprește automat după 15 minute. Pentru a-l porni este suficient să apeși în partea de sus a piesei, pe butonul ON/OFF, pentru 2 secunde;
 • când pornește, te va atenționa cu ajutorul unui semnal sonor. La fel și când se oprește;
 • după terminarea programului, mi-am clătit dinții cu apă și i-am curățat cu periuța pentru dinți;
 • am clătit piesa LED cu apă (doar partea pe care am introdus-o în cavitatea bucală).

Notă: Tratamentul poate fi aplicat timp de 7 zile consecutive, a fost strict o alegere personală să îl folosesc o dată la 3-4 zile!

Kitul are în componență: un cablu de încărcare USB (l-am încărcat înainte de prima folosire, iar după aceea după 3 folosiri), un ghid de utilizare, un ghid de culori, 3 stilouri cu gel pentru albire cu aplicator (pensula e precisă), o borsetă de pânză și un LED pentru albire.

Partea și mai bună: mi-a mai rămas un stilou cu gel pe care îl pot folosi oricând doresc – dacă îți rămâne gel și ai deschis stiloul, încercă să îl utilizezi în următoarele 6 luni.

Eu nu prea consum unele alimente și băuturi care să păteze dinții, precum: cafea, sucuri acidulate colorate; dar consum ceai și multe fructe (fructe de pădure, căpșuni etc.). Din acest motiv, dinții mei nu se pătează foarte repede. Dacă obișnuiești să bei cafea, cu siguranță vei vedea și mai mult diferența.

Cu ajutorul ghidului de culori, poți vedea exact care este nuanța de la care pleci atunci când începi tratamentul, cum arată după fiecare aplicate și ce rezultat ai obținut la sfârșitul acestuia.

Notă: tratamentul trebuie aplicat pe dinții naturali și fiecare om are o anumită culoare a dinților. Orice tratament de albire dentară va albi dinții doar până la albul lor natural, nu îi va “colora”, nu îi va face mai albi decât pot fi ei în mod normal.

Acest tratament nu mi-a creat sensibilitate (benzile pe care le foloseam în urmă cu 7 ani îmi creau disconfort care trecea după câteva zile), nu mi-a produs sângerări și nici nu mi-a lăsat pete pe dinți.
Nu a atacat și nu a ars gingiile!

Din punctul meu de vedere, îl poți alege cu încredere. Produsul este certificat “vegan și cruelty-free” de PETA – ideal pentru a schimba tratamentele clasice cu cele etice.

Kitul este disponibil pe site-ul Yes2eco – Alpine White.

Ce părere ai despre acest kit? Cum ți se pare ideea de albire a dinților acasă? 😊 L-ai încerca?

🖤 Alege conștient produsele pe care le folosești și le consumi, alege vegan și cruelty-free 🖤

Îți mulțumesc pentru timpul acordat și te aștept în continuare pe blog! Pupici 🖤

18 thoughts on “Alpine White – Kit pentru albire dentară – Vegan și cruelty-free

 1. O sa-mi iau si eu kitul pentru albire dentara, pentru ca mi se pare foarte fain si pretul e imbatabil in comparatie cu albirea in cabinetul stomatologic.

  Liked by 1 person

 2. Imi doresc si eu un kit de albire a dintilor doar ca imi este teama ca nu cumva sa-mi creeze sensibilitate. Poate dupa ce scap de problema asta am s-o incerc si eu

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.