Eisblümerl și Nature’s Finest – unturi, creme și băuturi instant vegane

Nu-i așa că și ție îți place să ai diverse bunătăți vegane în casă? 😊

În acest articol îți prezint câteva opțiuni de la Eisblümerl și câteva băuturi instant de la Nature’s Finest.

Untul de arahide nu îmi lipsește din casă, iar această variantă crocantă de la Eisblümerl face parte dintre cele ușor de savurat.
Nu este un unt de arahide înecăcios și poate fi consumat direct din borcan. Consistența este mai lichidă, iar bucățile de arahide sunt mai mari în comparație cu alte unturi încercate de mine, ceea ce îl face și mai ușor de introdus în diverse mâncăruri, mai ales în salate.
Conține: 99% arahide prăjite, sare gemă, zahăr integral din trestie.

Crema “student mix” conține o combinație extraordinară, cu gust intens de nuci și fructe: 43% alune, migdale și nuci prăjite (migdale, alune de pădure, nuci caju, nuci), 39% stafide Sultana, ulei de floarea-soarelui, pulpă de nucă de cocos.
Este o cremă dulce și crocantă, pe care am introdus-o în unele rețete, în special în salate și în deserturi (am folosit inclusiv untul de arahide crocant): desert vegan.
O poți consuma întinsă pe pâine și, dacă dorești, poți adăuga peste ea diverse gemuri, siropuri și dulceață (va deveni și mai dulce).
Merge de minune în combinație cu untul de arahide crocant.

Unt din nuci (100%) – beneficiile consumului de nuci:

  • nucile sunt bogate în vitamine (precum Vitamina B9, Vitamina B6 și Vitamina E), minerale (fier, magneziu, calciu și potasiu), fibre și grăsimi sănătoase;
  • sunt bogate în antioxidanți (conțin vitamina E) și Omega-3, reduc nivelul colesterolului rău și susțin buna funcționare a creierului;
  • nucile au acțiune antiinflamatoare, dar totodată dacă sunt consumate zilnic în cantități mari, pot crea probleme gastrointestinale – cantitatea recomandată: 7-10 nuci/zi;
  • pot ajuta la prevenirea: bolilor de inimă, atacurilor cerebrale, formării cheagurilor de sânge și la prevenirea anumitor tipuri de cancer;
  • pot fi consumate chiar și de persoanele care au diabet;
  • susțin sănătatea oaselor, pielii și părului și promovează somnul liniștitor.

Eu folosesc nucile și untul din nuci în diverse rețete de mâncăruri și băuturi. Vara îmi place să le adaug des în salate, iar iarna în prăjituri.

Matcha Chai este o băutură pe bază de orez, ce conține o combinație extraordinară de ingrediente energizante și aromate.
Este perfectă pentru iubitorii de ceai verde și pentru persoanele care vor să înlocuiască cafeaua cu alternative cât mai sănătoase.
Mod de preparare: combină minim 200ml de apă caldă sau lapte vegetal cald cu 10g de pudră. Amestecă bine și savurează!

Conține: pudră de băutură de orez, pudră de matcha, pudră de mesquite, scorțișoară și ghimbir.

Pudra de mesquite este bogată în fibre și conține proteine, lizină (aminoacid esențial), vitamine și minerale, precum: calciu, magneziu, potasiu, iod, fier, zinc și seleniu;
Are gust dulce, aromat și indice glicemic mic.
Are o mulțime de beneficii, printre care:

  • scade nivelul zahărului din sânge și îl menține în echilibru (pe cât posibil, contează mult ce fel de dietă ai);
  • poate preveni durerile de cap și migrenele;
  • reduce pofta de mâncare;
  • susține sistemul imunitar;
  • susține sănătatea tranzitului intestinal și sănătatea oaselor.

Golden Curcuma Latte – băutura este ideală pentru susținerea sistemului imunitar, este energizantă și poate fi folosită ca înlocuitor de cafea.

Mod de preparare: dizolvă 10g de pudră pentru băutură instant în minim 200ml de apă caldă sau lapte vegetal încălzit (eu adaug mai mult lichid). Am preparat-o și cu apă/lapte vegetal la temperatura camerei și a ieșit ok.

Am mai scris despre ea, te invit să citești și acel articol: Golden Curcuma.

Băutura “Good Night” este o băutură pe bază de pudră de cacao și pudră de băutură de orez, ce conține ingrediente aromate, calmante și liniștitoare, precum: ashwagandha, maca și scorțișoară; și este îndulcită cu zahăr din cocos.
Ashwagandha este o plantă cu proprietăți relaxante, ce combate stresul în mod natural. Ajută la calmare, în cazul stărilor de anxietate, sprijină memoria și combate oboseala.
“Good Night” este o băutură ce poate fi consumată după o zi stresantă, înainte de culcare, dar și în timpul zilei pentru un plus de energie (nu creează stare de agitație).
Eu am preparat această băutură cu lapte vegetal cald: 10g de pudră de băutură cu minim 250ml lapte vegetal cald sau apă caldă.

Pe lângă produsele de la Eisblümerl și Nature’s Finest, am încercat și o pudră proteică de orez, ecologică, ce poate fi folosită în diverse preparate culinare și băuturi.
Proteina de orez este ușor de digerat, nu conține colesterol și este bogată în fibre.
Cel mai des este consumată în combinație cu pudra proteică de mazăre, dar poate fi folosită și separat.
Conține diverse vitamine și minerale, precum: Vitamina B9 (acid folic), Vitamina B6, Vitamina B5, Vitamina B2, Vitamina B1, Vitamina B3, magneziu, potasiu, zinc, fier, seleniu, fosfor și mangan.

Toate opțiunile prezentate sunt disponibile pe site-ul ManagisBio.

Tu ai încercat aceste creme, unturi și băuturi vegane? Care dintre ele îți place sau te atrage cel mai mult? 😊

🖤 Alege conștient produsele pe care le folosești și le consumi, alege vegan și cruelty-free 🖤

Îți mulțumesc pentru timpul acordat și te aștept în continuare pe blog! Pupici 🖤

5 thoughts on “Eisblümerl și Nature’s Finest – unturi, creme și băuturi instant vegane

  1. Nu am fost fan al untului de arahide de fel… dar cred ca varianta aceasta crocanta m-ar cuceri si pe mine! Mersi pentru pont. 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.