Sante Naturkosmetik – Produse vegane pentru piele și păr

Am vrut de mult timp să încerc brandul Sante, dar abia toamna trecută am început să testez o parte dintre produsele vegane disponibile pe piața noastră, iar cel mai mult m-au atras cremele pentru mâini (le-am ales la fix, sunt ideale pentru perioada rece), gelurile de duș, șampoanele, balsamurile și măștile pentru păr.

Brandul este cruelty-free, certificat PETA, și pune la dispoziție o variante de produse vegane, pe care le găsești foarte ușor, deoarece sunt etichetate corespunzător – vei găsi pe ambalaje afirmația “vegan“.

Mai multe informații despre brand: Sante – site oficial.

Sante oferă produse de îngrijire și igienă, deodorante, produse pentru păr (de îngrijire și colorare), produse pentru corp, măști pentru ten parfumuri, produse de igienă dentară etc. – am menționat într-un articol trecut că Sante a fost printre primele brandri care au testat introducerea Vitaminei B12 vegană în pasta de dinți. Încă nu am încercat pastele de dinți cu vitamina B12 de la Sante, dar am folosit de la alte branduri. Găsești articolul aici – importanța Vitaminei B12 într-o pastă de dinți.

Dintre produsele disponibile pe site-ul Biogama, am ales să testez 8:

1. Crema de duş cu vanilie şi ulei de cocos: o cremă de duș cu un miros superb, calmant și relaxant. A devenit instant una dintre cremele mele de duș preferate!
Curăță pielea cu blândețe și o lasă plăcut parfumată, catifelată, fără să o usuce.

2. Gelul de duş cu lămâie şi mentă, este un gel de duș răcoritor, perfect pentru perioadele calde din an. Este un gel de duș hidratant, doar că aroma lui nu rezistă mult timp pe pielea mea.

3. Masca de păr hidratantă (cu efect în doar 3 minute) cu mango şi aloe vera, este o mască de păr lejeră, ce nu încarcă părul, lăsându-l moale, catifelat și plăcut la atingere. Ajută la descurcarea părului și previne ruperea acestuia.

4. Balsamul de păr cu efect reparator, cu ulei de măsline, este destul de greoi, unturos (nu știu dacă a avut al meu o problemă, dar l-am scos extrem de greu din recipient, a trebuit să îl agit bine înainte de folosire, lucru care mă face să îl evit în viitor). Cu toate astea l-am aplicat pe păr și mi-a plăcut efectul lăsat – ai grijă să nu aplici niciodată măștile și balsamurile la rădăcină (decât dacă sunt special create în acest mod), deoarece îți pot provoca probleme – problema căderii părului e cel mai des întâlnită;

5. Șamponul hidratant cu mango şi aloe vera este preferatul meu dintre cele două încercate! Curăță delicat părul, are un miros superb și părul nu se mai îngrașă atât de repede!

6. Șamponul reparator cu ulei de măsline este un șampon bun, hidratant și delicat. Lasă părul strălucitor și ușor de pieptănat.

7. Cele două creme pentru îngrijirea mâinilor – crema de mâini anti-aging și crema de mâini intens reparatoare cu unt de shea – sunt foarte hrănitoare, au textura ușoară și protejează pielea inclusiv în perioadele reci din an, fără să o lase lipicioasă.
Mie cea cu unt de shea îmi place cel mai mult, intră mai rapid în piele.
Mirosul lor este plăcut, ușor, relaxant.

Care este produsul tău vegan preferat de la Sante? Ai încercat vreun produs dintre cele prezentate? 😊

🖤 Alege conștient produsele pe care le folosești și le consumi, alege vegan și cruelty-free 🖤

Îți mulțumesc pentru timpul acordat și te aștept în continuare pe blog! Pupici 🖤

14 thoughts on “Sante Naturkosmetik – Produse vegane pentru piele și păr

  1. Ah, ce mult îmi place ce ne-ai spus depre produsele acestea de la Sante! Gelurile și crmele pentru mâini sunt preferatele mele și mereu sunt în căutare de produse prietenoase cu mediul, ved=gane, naturiste.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.